Holivudski šmeker se odrekao majke zbog nje: Srpkinja oduševila uskom haljinom

Kristijan Bejl
Foto: AM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekad se zvala Srboslava.

Na premijeri filma „Amsterdam“ u Londonu, slavni holivudski glumac Kristijan Bejl pojavio se, kao uvek, u društvu svoje supruge – lepotice srpskog porekla, Sibi Blažić.

Par je izgledao vrlo elegantno, a svi glumci na premijeri nosili su crno, u znak poštovanja prema preminuloj kraljici Elizabeti II.

Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je Kristijan izgledao uglađeno u crnom odelu i košulji, Sibi je odabrala pripijenu haljinu s prozirnim rukavima, koja je istakla njenu figuru.

Grimizno crvene salonke i torbica dodatno su naglasile njen seksepil.

Blažić je poreklom Beograđanka, a u braku s glumcem je već 22 godine. Imaju dvoje dece. Ona je rođena kao Srboslava Blažić 14. aprila 1970. godine u Čikagu. Njeni roditelji, Slobodan Blažić i Nadežda Topalski, rođeni su u Beogradu. Venčali su se na Vračaru pre nego što su se preselili u SAD.

Sibi se udala za Kristijana 29. januara 2000. Zanimljivo je da su njoj dvoje tada pobegli u Las Vegas gde je dvojnik Elvisa Prislija vodio ceremoniju venčanja.

Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bejl je u Ameriku došao sa ocem iz Velsa, nakon što su mu se roditelji razveli. Tata mu je navodno bio veliki manipulator pa je zbog njega Kristijan izgubio kontakt s majkom i sestrama. Nakon smrti oca, shvatio je da mu je potrošio većinu novca koji je zaradio, a Bejl je izgubio veru u ljubav i brak pa je zaključio da se nikada neće ženiti. Međutim, lepa Srpkinja je promenila sve.

Zbog ljubavi je zaratio s majkom Dženi i sestrom Šaron, a povod tome navodno je bilo to što je njegova majka ružno govorila o Sibi, piše Jutarnji.

***

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram