Nišlijka o udaji u američkom rijalitiju: „Ovo je jedina istina o mom braku“

Foto: Instagram/mionabell/jibribell

Mnogi smatraju da je Miona samo želela da se uda u Americi.

Džibri i Miona Bel bili su jedan od najzanimljivijih parova iz poslednje sezone američkog rijalitija „90 dana vereni“, delimično zahvaljujući njihovom neobičnom ponašanju. Par svoj luksuzni život redovno prikazuje na društvenim mrežama, ali nakon što su objavili fotografiju s novim „poršeom“, neki pratioci su počeli da se pitaju kako se to poklapa sa njihovom pričom koju su ispričali na televiziji.

Naime, fanovi su se pitali kako par koji navodno nije mogao da priušti mesto za stanovanje, pa je zbog toga morao da živi sa Džibrijevim roditeljima, sada odjednom može da priušti skupe stvari.

Kako je u rijalitiju tekla priča o Mioni i Džibriju

Emisija „90 dana vereni“ je u suštini predstavila Džibrija kao umetnika koji živi sa roditeljima. Kada je Miona stigla u SAD, Džibri ju je zamolio da ostane u Južnoj Dakoti kako bi mogli da uštede dovoljno novca za život u Kaliforniji, gde je ona želela da bude.

Mionina ispovest

U ovoj popularnoj TLC emisiji svima je izgledalo kao da je par švorc, zbog čega su fanovi sada u konfuziji, nakon pokazivanja njihovog raskalašnog života na društvenim mrežama. Evo šta je Miona rekla kada su je pitali kako sada mogu da poseduju kuću i porše, nakon što nisu mogli da priušte kiriju pre godinu dana.

„Oduvek smo mogli da priuštimo kiriju. Džibri nije živeo sa roditeljima od svoje sedamnaeste godine. Kada sam prvi put došla u Južnu Dakotu, to je bio i Džibrijev prvi put tamo za tri godine. Godinama je živeo u Čikagu. Imala sam uspešan posao u Srbiji, a Džibri je ovde dve godine imao svoj biznis. Želeo je da dođem u SAD da bih upoznala njegovu porodicu. Bili smo tamo možda tri/četiri nedelje ukupno i ja se nisam vratila tamo skoro godinu dana. To je jedina istina“, izjavila je Miona.

Ovaj kontroverzni par se upoznao pre tri godine kada je Džibrijev bend, koji nosi naziv „Black Serbs“ (Crni Srbi), imao turneju po Srbiji. Odmah su otpočeli vezu i od tada se ne odvajaju jedno od drugog.

Džibri je zaprosio Megan na Tajlandu, uprkos tome što njegova majka ne odobrava njihovu vezu, pa samim tim ni njen muž ni ona neće prisustvovati sinovljevom venčanju.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram