Glumac kojeg Srbi obožavaju stigao do 180 kila posle razvoda, a kopija bivše vratila ga je u život

Foto: DIIMEX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Imaju i jednu lepu zajedničku strast.

Slavni glumac Rasel Krou proživljava najbolje dane otkako je u vezi s 26 godina mlađom Britni Teriot.

Sudeći po njenim objavama pronašli su i zajednički hobi pa dok održava koncerte, ona mu je bek vokal. Glumac ne krije da mu je muzika strast, a srećan je i što ima podršku partnerke koja mu je vratila veru u ljubav nakon razvoda.

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rasel je proveo 15 godina u ljubavi s australijskom glumicom Danijel Spenser, a vest o njihovom razvodu šokirala je obožavaoce jer nije bilo nikakvih naznaka da među njima ima problema.

Danijel je kasnije progovorila o razlozima njihovog bračnog sloma.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Završiš na mestu na kojem niste prijatelji, ne možete biti tu za decu niti raditi stvari poput odlazaka na premijere, zajedničkog slavljenja Božića, ili bilo što što je važno deci. Mislim da je to zaista tužno mesto za kraj. Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo“, naglasila je.

Iako su odluku o razvodu doneli zajednički, navodno je Danijel ta koja je prva potegla tu temu, što je glumcu teško palo.

Foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Nakon razvoda Rasel je dogurao do čak 180 kilograma. Ljubav prema Britni pomogla mu je da skine višak kilograma. U jednom trenutku su se pojavile i glasine da su se venčali u tajnosti, jer su paparaci uslikali prsten na njenoj ruci. O tome se nikada nisu oglašavali, a svoju ljubav drže dalje od očiju javnosti.

Inače, zanimljivo je da Britni jako liči na Danijel – očigledno je da Rasel ima tip.

Rasel Krou
Foto: GREG WOOD / AFP / Profimedia

***
Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram