Holivudska ljubav koja traje 26 godina – bez ijednog skandala

džulijen mur
Foto: Michal CIZEK / AFP / Profimedia

Glumica Džulijan Mur i njen suprug Bart Freindlih upoznali su se još davne 1996. godine, a zaljubljeni su kao i prvog dana.

Džulijen je 52-godišnjeg reditelja i scenaristu upoznala na setu za film “Otisci prstiju“ davne 1996. godine.

Glumica je priznala da nije ni sanjala da će s njim završiti u vezi, ali je takođe rekla da je ono što ljudi govore kako ljubav s godinama raste istinito, te da s vremenom stvarno postaje sve bolja, piše Dnevnik.hr.

Ovaj par svoju ljubav s radošću pokazuje na društvenim mrežama, a u braku su dobili i dvoje dece, danas 20-godišnju ćerku Liv i 24-godišnjeg sina Kaleba.

Deca su slika i prilika majke Džulijen, a baš poput nje i oca, otišli su u filmske vode pa tako oboje iza sebe imaju za sada manje glumačke uloge.

Džulijan je jednom prilikom, kad su joj tražili savet za srećan brak, rekla da je stvar u tome da treba da stvarno želite da s tom osobom budete u braku. Kako je zaključila, ako nema želje za brakom s partnerom, teško je da će taj brak i opstati.

Iako ne vole da javno pričaju o svom odnosu, par je nekoliko puta rekao kako obožavaju da vreme provode smejući se, igrajući društvene igre i gledajući filmove.

„Mislim da, ako su oboje u vezi zaista odlučni da veza uspe, onda će se zajedno sjajno zabavljati“, rekla je glumica u intervjuu s Dru Barimor.

″Bože, mislim da bolja polovina mora da zna da te nasmeje. Ako to ne zna, to je onda užasno.“

Nedavno su snimljeni kako stižu u Veneciju brodom koji i inače prevozi slavne do odredišta kanalima Venecije, a oboje su izgledali vrlo uzbuđeno i raspoloženo.

U avgustu ovaj par slavi 19. godišnjicu braka i dalje su pravi primer srećnog i skladnog braka koji traje, što i nije česta pojava u Holivudu.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram