Holivudska lepotica se ne brije i upravo je pokazala kako to izgleda

dlake
Foto: Christopher Polk / Getty images / Profimedia

Šokirala dlakama ispod pazuha.

Dlake ispod pazuha većini deluju odbojno, ali ne i holivudskoj zvezdi Rejčel Mekadams (44). Ona je nedavno na fotkanju za magazine Bustle pokazala neobrijane pazuhe. Iz časopisa su naveli da je glumica tražila da se njene slike što je moguće manje obrađuju.

„U redu je izgledati najbolje što možete, raditi na tome i biti zdrav, ali to je drugačije za svakoga.“

Na jednoj slici Rejčel bez skirvanja pokazuje dlake ispod pazuha dok leži na crvenom kauču, ali i dok stoji sa jednom rukom iza leđa u uskoj beloj haljini.

View this post on Instagram

A post shared by Filmography™ (@filmogray)

Rejčel inače ima petogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku sa svojim dugogodišnjim partnerom, scenaristom Džejmijem Lindenom (42). Njih dvoje uglavnom ne govore o svom privatnom životu, ali Rejčel je u ovom intervjuu kazala par reči o tinejdžerskom dobu i brijanju nogu.

„Kad mi je majka rekla – jednom kad počneš, nikad ne možeš stati – sećam se da sam prevrnula očima zbog toga i pomislila kako to nije zabavan odgovor, ali je tako istinito.“

I čim su se ove fotografije pojavile u javnosti, izazvale su pravu pometnju na društvenim mrežama. Većini je prizor bio odbojan.

View this post on Instagram

A post shared by Bustle (@bustle)

S druge strane, bilo je i onih koji su je podržali jer se prikazala onakvom kakva jeste, što danas i nije tako česta pojava.

“Volim je jer prihvata svoju prirodnu lepotu.“

„Jedna je od retkih poznatih ličnosti u Holivudu koja prihvata svoju prirodnu lepotu i nije uradila nijednu plastičnu operaciju. Toliko poštovanja za nju“

„Trebalo je da vidim ovo dok sam odrastala“, poručuju joj u komentarima.

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram