Hitom „Skloni je od moga stola“ napravila je lom na muzičkoj sceni, a onda je nestala: Gde je danas Iva Vrcić

Foto: Printscreen/YouTube/Lan EYMMO; Privatna arhiva, Promo

Sećate li se nje?

Pevačica Iva Vrcić proslavila se 2005. godine pesmom „Skloni je od moga stola“, koja je za vrlo kratko vreme postala hit. Nije bilo žurke na kojoj se ova numera nije puštala, svi su je pevali uglas, a i dan-danas je ostala hit.

Pesma je bila na njenom debitantskom albumu, koji je ujedno bio i njen poslednji. Autor ovog hita Dragan Brajović Braja je tako Ivu vinuo u zvezde.

Godinu dana kasnije, Iva se pojavljuje na Budvanskom festivalu s pesmom “Lažu me oči tvoje”. A to je bila i njena poslednja pesma u karijeri.

Iva se zatim povukla iz javnosti, nestala sa muzičke scene sasvim iznenada.

Kako je svojevremeno navela, nije mogla da se navikne na kamere, snimanja i sve što sa sobom nosi posao pevačice.

„Po prirodi volim miran i povučen život“, istakla je tada.

„Sve je išlo nekako brzo. Krenula sam bukvalno iz zabave. Odmalena sam volela da pevam i, prvenstveno na zabavama, pevala sam mojoj porodici. Kako sam odrastala roditelji i familija koji su imali, puno poznanika i prijatelja iz tog sveta, predložili su mi da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo… Čak i prebrzo za moj ukus. Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima“, ispričala je ona jednom prilikom.

Želela je mirniji život i to je dobila.

Naime, Iva danas živi daleko od svetla reflektora, udala se i majka je petoro dece – tri ćerke i dva sina. Oni su svoju mirnu luku pronašli u Parizu. Kako je jednom otkrila, supruga je upoznala sa nepunih 19 godina.

„Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom… To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam“, rekla je iva.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram