Grajms i Mask dobili drugo dete čije ime je enigma

Poznati 10. mar 202216:40 > 16:58
Grajms i Ilon Mask, Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Grajms je slučajno otkrila da je dobila drugo dete sa Ilonom Maskom - i to preko surogat majke.

U novom intervjuu za Vanity Fair, 33-godišnja pevačica je pozvala sagovornika u svoj dom. Prilično brzo, novinar je čuo bebu i s pravom pretpostavio da je Grajms dobila još jedno dete.

„Nemam slobode da govorim o ovim stvarima“, rekao je Grajms u odgovoru.

„Šta god da se dešava sa porodičnim stvarima, osećam da deca moraju da se drže podalje od toga, a Iks je tamo. Mislim, mislim da ga I (Ilon) zaista vidi kao svog štićenika i upućuje ga u sve i sve stvari… Iks je tamo. Njegova situacija je takva. Ali, da, ne znam.”

Grajms i Ilon Mask, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Onda je konačno otkrila da su dočekali devojčicu. Grajms je iznela neke detalje o situaciji i čak otkrila ime devojčice.

Beba se zove Eka Dark Sideræl Mask i rođena je preko surogata. Bebi su dali nadimak ‘Y’. Imaju i sina Ks Æ A-12, a koga zovu ‘Iks’. U septembru 2021. pojavio se izveštaj koji sugeriše da su se Ilon i Grajms zapravo razišli. Sada, ona otkriva kakva je priroda njihovog odnosa.

„Nema prave reči za to. Verovatno bih ga nazvala svojim dečkom, ali mi smo veoma fluidni. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji. Stalno se viđamo…. Mi jednostavno imamo nešto što se dešava i ne očekujem da drugi ljudi to razumeju“, rekla je.

Takođe je otkrila da su srećni.

„Sad je najbolje što je ikada bilo. Samo treba da budemo slobodni… Oduvek smo želeli najmanje troje ili četvoro [dece].“

Ako ne znate, prvi put su debitovali na crvenom tepihu kao par na Met Gala 2018. a od tada su navodno raskinuli. Ipak, par, iz njene priče, dleuje srećnije nego ikad.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram