Glumici uručili zahtev za starateljstvo nasred scene

Poznati 28. apr 202210:34
Oliva se poptuno profesionalno ponela, Foto: Greg Doherty / Getty images / Profimedia

Glumica i rediteljka Olivija Vajld izgledala je neuzdrmano pošto joj je uručen zahtev za starateljstvo nad decom usred jednog događaja u Las Vegasu.

Vajld je predstavljala svoj novi film na konferenciji u bioskopu kada joj je prišla nepoznata žena i pružila kovertu na kojoj je pisalo „lično i poverljivo“.

Otvorila je kovertu i na brzinu nastavila svoju prezentaciju, ne spominjući o čemu se radi. Tek u sredu se saznalo šta je tačan sadržaj pošiljke, a ne novi, scenario kako se spekulisalo.

Glumicu dočekalo iznenađenje na sceni, Foto: Greg Doherty / Getty images / Profimedia

Unutra su se nalazila dokumenta i zahtev za starateljstvo, koje je podneo njen bivši partner Džejson Sudeikis. Izvor blizak Sudeikisu je rekao da on nije znao pod kojim uslovima će glumici biti uručena dokumenta.

„Gospodin Sudeikis nije bio upoznat sa vremenom i mestom na kojem će koverta biti predata i nikada ne bi odobrio da joj se uruči na tako neprikladan način“, kazao je izvor za magazin Varajati.

Organizator događaja na kojem se ova neobična predaja dokumenata desila rekao je za isti magazin da će morati da se provere bezbednosni protokoli kako je moglo da se desi da pismo bude predato dok je glumica na sceni.

Glumica Olivija Vajld je najpoznatija po ulozi Hejdli u seriji Haus. Sa bivšim partnerom, glumcem Džejsonom Sudeikisom bila je verena i imaju dvoje dece. Rastali su se 2020. godine, prenosi N1.

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram