Glumci otkrili čime bi se danas bavili „Prijatelji“

Friends, Prijatelji
Foto: HBO MAX / Planet / Profimedia

Kao što ste pre nekoliko dana mogli da pročitate, sve smo bliži premijeri specijalne epizode serijala Friends, koja je zakazana za 27. maj, na kanalu HBO Max. U susret ovom lepom okupljanju nakon skoro 3 decenije od susreta koji im je promenio živote, glavni glumci su odlučili da se malo opuste, i zamisle svoje junake u ovom vremenu. Verujemo da će vas ono što sledi dobro zabaviti. Ali, to nije sve što smo vam pripremili za danas, zato ostanite sa nama do kraja teksta.

POGLEDAJTE JOŠ:

U ekskluzivnom razgovoru za magazin People, Dženifer Aniston je probila led i u vezi sa Rejčel imala da kaže sledeće: „Volela bih da sam pokrenula modnu liniju, koja je zapravo franšiza, poput onoga što radi Nili Lotan. Živim u Njujorku, na Aper Ist Sajdu“, prenosi citymagazine.com.

Kortni Koks smatra da bi Monika i dalje bila takmičarskog duha, te da je jasno vidi kako pokušava da nadmaši druge majke u prodaji kolača u školi, ili nečemu drugom. Pored toga, zamišlja je kao izuzetno napornu osobu, možda čak i na čelu Saveta roditelja.

Lisa Kudrou lik Fibi danas zamišlja na sledeći način: „Živi u Konetikatu sa Majkom i njihovom decom, i bavi se kreativnim sadržajima za decu“. Zatim je dodala i to da bi podržala svoju decu, jer su posebna i drugačija, kao što je ona nekad bila. Ovo zvuči toliko divno, zar ne?

Metju Peri bio je prvi iz muške ekipe koji se izjasnio na ovu temu. Čendlera danas vidi kao sjajnog oca dece koje je dobio u braku sa Monikom, ali i poprilično uspešnog pisca komedija.

Met Leblank bi bio srećan da se njegov lik nađe u istoimenim udžbenicima, u kojima saznajemo da je otvorio lanac brze hrane. Njegov kolega Metju Peri na to se nadovezao, „i pojeo sve sendviče”.

Dejvidu Švimeru dopala se ideja koju ste upravo pročitali, te bi čak i finansijski pritekao Džoiju u pomoć, nauštrb ušteđevine za svoju decu. Takođe, nastavio bi da ispituje kosti, kao paleontolog, što je logično.

„Brza hrana u dinosaurus stilu”, našalio se Met, „Bronto-Burger.”

A sada ono što smo svi dugo čekali… Prvi kompletan trejler za događaj o kome ovih dana svi pričaju! Pripremite maramice u slučaju suza radosnica!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram