Glumac sa srpskim državljanstvom u centru skandala: Uslikan sa tuđom suprugom

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mnogi su se pitali ko je tajanstvena plavuša - a odgovor je skandal.

Rejf Fajns, čuveni glumac koji ima srpsko državljanstvo, uslikan je sa misterioznom ženom u romantičnoj šetnji po ulicama Rima.

Mnogi su se pitali ko je tajanstvena plavuša, ali aristokrata Džejms Lindzi je dobro znao odgovor.

Lindzi, koji je sin bliske prijateljice kraljice Kamile, odmah je prepoznao svoju suprugu Ameliju Ričards.

Samo nekoliko dana ranije, kreativna izvršna direktorka je saopštila mužu da bi nakon devet godina braka trebalo da se razvedu, prema Džejmsovim prijateljima.

Raskid mu je teško pao, ali ga je supruga barem uverila da „niko treći nije umešan“, kako piše Dejli mejl. Tako je Džejms ostao šokiran kada je video fotografije Amelije sa filmskom zvezdom Fajnsom.

Ove nedelje je prijatelju rekao da se oseća ‘slomljenog srca’, ‘zapanjeno’ i ‘izdano’, dodajući: „Nisam imao pojma da je sa Rejfom Fajnsom dok nisam video sliku“.

Veruje se da su se Ričards (52) i Fajns (60) sreli u Njujorku u decembru na večeri. U to vreme gospodin Fajns je glumio u jednoj predstavi na Brodveju. Napustio je svoju prvu ženu, glumicu iz Aleks Kingston, nakon afere sa 17 godina starijom glumicom Frančeskom Anis.

Veza sa Anis je prekinuta kada je upoznao pevačicu Korneliju Krisan. Glumac je takođe povezivan sa aristokratkinjom Lejdi Amandom Harleč, pevačicom Peti Smit i glumicom Elen Barkin.

Ameliji Ričards je brak sa Džejmsom bio drugi po redu. Iz prvog braka ima dvoje dece, Feliksa i Barnija.

„Džejms je bio briljantan očuh Feliksu i Barniju i bio je odan Ameliji. On je voli. Povređen je i zaista je šokiran. Zaslepljen je. Ovo je bilo šok za sve u krugu njihovih prijatelja. Džejms je briljantan fotograf i strastveni kolekcionar starih automobila. Svi koji ga poznaju vole ga. Ljudi nisu pričali ni o čemu drugom ove nedelje“, kažu izvori Dejli mejla.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram