Glavna zvezda crvenog tepiha Emija – na afteru u donjem vešu

Emi
Emi; Foto: Al Seib/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljina Anje Tejlor Džoj na crvenom tepihu dodele Emi nagrada kupi hvale, međutim, njen stajling za after parti u startu je ocenjen kao diskutabilan.

Serija „The Queen’s Gambit“ je trijumfovala u kategoriji za najbolju dramsku mini-seriju, a glumica Anja Tejlor Džoj, koja tu igra glavnu ulogu, imala je i modni trijumf na crvenom tepihu. Međutim, nedugo nakon fotki na kojima poput misteriozne princeze pozira fotografima, utvrđujući svoj status modne zvezde, stigle su i fotke s aftera koje… Pa, zapravo isto idu u tom pravcu.

Anja Tejlor Džoj
Anja Tejlor Džoj; Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Naime, Anja se na afteru pojavila u autfitu koji, zapravo, više deluje kao seksi donji veš koji je nosila ispod one elegantne haljine, nego kao nešto u čemu bi krenula u grad. Pa makar s „plaštom“ i maskom u istoj nijansi.

Ipak, modne zvezde i jesu tu ne samo da poziraju u haljinama poznatih kuća, već i da malo provociraju, pomeraju granice, pokreću raspravu o tome da li je ta odeća na njima prikladna, ili neukusna… Čini se da je Anja vrlo svesna toga i unapred se radujemo njenim novim modnim nastupima.

***
Bonus video: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram