Glam svadba u Sen Tropeu okupila elitu: Mladence obožava ceo Holivud

Poznati 30. maj 202208:49 > 15:08
Foto: Ray Tamarra Collection / Everett / Profimedia, John Lamparski / Getty images / Profimedia

Zvanice su najpoznatiji ljudi sveta.

Ilon Mask i Emili Ratajkovski bili su među poznatim ličnostima koje su pohrlile u Sen Trope na venčanje slavnog holivudskog agenta Arija Emanuela (61) i modne dizajnerke Sare Staudinger (32).

Proslava je počela u četvrtak kada su velika imena Holivuda stigla u Sen Trope i uživali u privatnoj večeri u restoranu Senekuier.

Staudinger je u subotu zasijala u jednostavnoj, minimalističkoj venčanici i elegantnoj punđi.

Poznate ličnosti poput Šona ‘Didija’ Kombsa, Tajlera Perija, Emili Ratajkovski i Ilona Maska primećeni su kako ćaskaju i uživaju na venčanju, koje je održano u privatnoj vili na vrhu brda, sa pogledom na francuski primorski grad.

Emanuel je generalni direktor agencije Endevor koja predstavlja neka od najvećih imena Holivuda – poput Dvejna Džonsona, Bena Afleka, Meta Dejmona i Dženifer Garner. Ilon Mask je takođe u odboru njegove kompanije.

Prethodno je bio u braku sa Sarom Adington više od dve decenije pre nego što su podneli zahtev za razvod 2018. godine – i ubrzo je počeo da izlazi sa Staudinger, koja se bavi modom. Sa bivšom ženom ima tri sina.

Potiče iz poznate porodice, pošto su njegova braća bivši gradonačelnik Čikaga Ram Emanuel i bioetičar Ezekiel Emanuel.

Mediji pišu i kako je Emanuel kupio vilu od dva hektara od 27,5 miliona dolara na Beverli Hilsu u oktobru 2020. godine, koja bi mogla da posluži kao prvi dom bračnom paru.

***

Bonus video: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram