Gde je danas Katarina Vučetić iz Survivora: Spasla život čoveku, razvela se, pa dobila dete sa bivšim dečkom Rade Radenović

Foto: Zoran Lončarević; Instagram/grofica_di_milutovac

Sećate li se nje?

Bivša manekenka Katarina Vučetić proslavila se kao učesnica rijalitija „Survajver“ 2010. godine, kada je na pustom ostrvu boravila sa Gocom Tržan i Andrejom Maričićem.

Katarina je bila jedna od najzgodnijih učesnica popularnog rijalitija, a publiku je osvojila, kako svojom formom, tako i mentalnom snagom. Muškarci su prosto ludeli za njom, a žene joj zavidele na besprekornoj liniji.

Katarina je rođena Kruševljanka, odrasla je u Nišu, a ćerka je vojnog pukovnika i majke profesorke na Višoj pedagoškoj školi.

Ona se nakon Survajvera potpuno povukla iz javnosti, a mediji su naširoko pisali o njenoj neobičnoj ljubavnoj priči.

Naime, Katarina je 2013. godine stala na ludi kamen sa najboljim prijateljem, građevinsim investitorom Darkom Manojlovićem.

Oni su skoro petnaest godina bili nerazdvojni prijatelji i savetnici koji su često međusobno osmišljavali venčanja na kojima je trebalo i da ukrste kumstva, ali sudbina je umešala prste.

Iz prijateljstva se rodila ljubav, a nakon veridbe njih svoje su se i venčali.

Međutim, njihov brak ipak nije opstao.

„Darko i ja razveli smo se u septembru 2019, posle sedam godina braka. Jednostavno, naši pogledi na život postali su toliko različiti da smo shvatili da svako treba da krene svojim putem. Naravno, ne kaže se tek tako da je na skali stresova razvod odmah iza smrti voljene osobe. Ni meni nije bilo lako, ali kad si psihički spreman za neki korak, onda ga lakše učiniš“, rekla je Katarina jednom.

A onda je u njen život ušao sadašnji suprug Predrag Ilić, bivši dečko voditeljke Rade Radenović. Katarinu i Peđu spojio je Dr Filgud.

„U stvari, on nas je upoznao još 2013, ali sam ja tada bila pred udajom, pa sam muškarce posmatrala potpuno drugačije. Kad je saznao da sam se razvela, Filgud se odmah dao u akciju, a ja se čak nisam setila da nas je već upoznao. Kad sam krenula od kuće, pomislila sam ‘ma, idem na sat vremena’, a ostadosmo skoro šest sati. Malo pomalo, postajali smo sve bliži. Onda sam shvatila da mi je Peđa vratio veru u ljubav. Možda je preterano reći da sam je izgubila, ali kad nekome bezrezervno veruješ i misliš da je to što imate zauvek, a onda se sve sruši, normalno je da postaneš mnogo oprezniji. Međutim, Bog sve postavi na svoje mesto“, rekla je Katarina u jednom intervjuu.

Par je dobio i sina, kojem su dali staro srpsko ime Vukman.

Prelepa Katarina je u julu 2007. godine, dospela u centar medijske pažnje nakon što je spasila život čoveku koji je želeo da skoči sa Brankovog mosta. Ona ga je ubedila da to ne čini, a on joj je pružio ruku i sišao sa ograde.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram