Gde je danas Dr Iggy, najveća muzička zvezda devedesetih

dr iggy
Dr Igi Foto: Instagram/dr_iggy_official

Gde je nestao?

Igor Todorović, poznatiji kao Dr Iggy, bio je prava zvezda dens scene devedesetih. Njegova pesma Oči boje duge i danas je veliki hit. Rođen u Beogradu 22. novembra 1970, bio je veoma aktuelan krajem prošlog veka, a njegove pesme znali su svi klinci tih godina.

Godine 1996. Iggy je proslavio svoj rođendan koncertom u prepunom Sava Centru. Usledile su i velike turneje po zemlji i inostranstvu.

O tom vremenu on je naknadno govorio:

“Bio sam iznenađen i zatečen tolikom popularnošću. Tek sa ove distance mogu da sagledam koliko sam tada bio popularan i da sam zapravo bio mega zvezda”.

Euforija je polako jenjavala s godinama kako su se na sceni pojavljivale nove zvezde.

Ipak, Dr Iggy je i 2010. održao koncert u Sava Centru.

U jednoj izjavi on je kazao kako njegov život danas izgleda.

Dr Iggy Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

„I dalje me prepoznaju, jer sam bio dosta eksponiran u periodu najveće popularnosti, sad mi je to zanimljivo. Danas mi je život mnogo mirniji, vodim normalan život. Trudim se da živim mirno, zdravo. Instruktor sam skijanja i veliki zaljubljenik u taj sport“, kazao je Iggy koji je inače po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja.

Ipak, sudeći po objavama na društvenim mrežama, Dr Iggy je i dalje jako popularan i drže nastupe, mada ga u medjima nema toliko.

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram