Gde je danas ćerka Silvane Armenulić

silvana armenulić
Foto:Screenshot/Youtube

Pre skoro 48 godina čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a iza sebe je ostavila supruga Radmila Armenulića i ćerku Gordanu, koja je u tom trenutku imala samo 12 godina.

Prošlo je gotovo pola veka otkad je poznata pevačica Silvana Armenulić tragično izgubila život u autu. Ona je bila udata za Radmila Armenulića, tenisera i trenera, s kojim je imala ćerku Gordanu. Devojčica je u tom trenutku imala samo 12 godina.

Gordana je često isticala kako joj je život bio jako težak bez majka i da je i dan-danas ne može preboleti. Silvana je svoju mezimicu uvek vodila sa sobom gde god je mogla, pa su tako bile izrazito vezane jedna za drugu, piše Story.hr.

Gordana danas ima 59 godina, majka je dvojice sinova, a poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu i da je radni vek provela kao profesorka matematike u Matematičkoj gimnaziji i školi „Kralj Petar Prvi“.

Na osnovu njenih fotografija sa društvenih mreža, mnogi komentarišu da je Gordana nasledila lepotu od majke i da i te kako liči na nju.

Pre par godina ona je objavila na Instagramu emotivnu poruku povodom majčine godišnjice smrti.

„Na današnji dan, pre 46 godina, u 21.30 prestalo je da kuca srce moje mame. Nakupilo se toga za četiri života. Nedostaješ mi. Da me zagrliš. Da osetim tvoj dodir. Da me poljubiš. Da me nasmeješ. Da samo budeš pored mene. Jaka sam, čak i kada mi suze idu niz lice, uvek sam dovoljno hrabra da kažem – dobro sam. Nisam sama jer ti živiš u mom srcu, zauvek u mom srcu. Bože, koliko mi nedostaješ.“

Podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. novembra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala s koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram