Silvana i Lepa prikazane su kao suparnice, a zapravo su imale tajni pakt

Foto:Screenshot/Youtube

Mediji su započeli tu igru, a mi prihvatile utakmicu.

Pevačica Silvana Armenulić tragično je nastradala pre 45 godina, ali tuga za njom ne prestaje ni danas. U vreme njene najveće popularnosti mnogi su mislili da joj je najveća suparnica i konkurencija Lepa Lukić, pa se čak često pričalo i pisalo o njihovim navodnim sukobima. Međutim, istina je da su dve legendarne pevačice u dogovoru prihvatile ovu igru kako bi dobile na publicitetu.

Da su bile bliske, pokazuje i fotografija koja se pojavila na jednom profilu na Instagramu. Na njoj Silvana i Lepa poziraju zajedno, nasmejane, kao prave prijateljice.

„Silvana je bila velika pevačica i jedina moja prava konkurencija. Nikada se nismo posvađale niti smo jedna od druge okretale glavu. Mediji su započeli tu igru, dizali tiraže, a mi prihvatile utakmicu. Znale smo se ponekad lepo nasmejati onome što bi pročitali o nama“, rekla je Lepa Lukić jednom prilikom.

Iako su bile dobre prijateljice, pevačice su potpuno različito gledale na život.

„Bilo nam je važno da smo prve i da nemamo konkurenciju. Čak se ni stilski nismo sudarale. Ona je imala svoj stil, ja svoj, ona je pevala Bosnu, ja Šumadiju. A pritom su svi na nama zarađivali – menadžeri, reditelji, diskografske kuće, novinari. Meni suza i danas krene kad se setim Silvane. Bila je veliki čovek, divna žena, sjajna pevačica i znala je da čuva tajne. Nikome nisam poveravala svoje tajne osim njoj. I ja sam znala za sve njene tajne. Ona je bila više porodično nastrojena žena, čeznula je za brakom, porodičnim gnezdom. Poginula je, a nije dočekala sreću o kojoj je sanjala i maštala. Ja sam bila i ostala njena suprotnost. Na brak nisam gledala kao na najveću svetinju, kao ona koja je ulagala i poslednji atom snage i energije za porodični život i sigurnu starost“, zaključila je Lepa.

Podsetimo, nakon što je objavljen film Toma o pevaču Tomi Zdravkoviću mnogi su se pitali je li on stvarno bio zaljubljen u Silvanu Armenulić koja mu je pomogla u karijeri.

Tomina udovica Goca Zdravković jednom prilikom je iskreno rekla da misli kako je između njih postojala jedna specifična veza.

„Pričao mi je o Silvani, da je dobar prijatelj s njom. Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, verovatno da je bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vreme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije“, rekla je Tomina supruga, prenosi scena.story.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram