Frajeri iz Hrvatske koji su sreću našli pored Srpkinja – i to kakvih

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL; Filip Krainčanić/Nova.rs;Antonio Ahel/ATAImages; Ivo Cagalj/PIXSELL;Sandra Simunovic/PIXSELL;

Ljubav uvek pobedi.

Frano Lasić i supruga Milena

Poznati hrvatski glumac Frano Lasić (69) je nakon tri neuspela braka, sreću pronašao pored 32 godine mlađe likovne umetnice Milene iz Beograda. Mnogima je intrigantna bila velika razlika u godinama među skladnim supružnicima, kao i činjenica da su glumčeva deca iz prvog braka sličnih godina kao njegova nova izabranica.

Ali njihova ljubav je jača od svega, a kruna njihove ljubavi je sin Nikolas.

On smatra da su godine u neku ruku prednost, zbog životnog iskustva koje nose sa sobom.

„Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i po koju sedu, no sa godinama se čovek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i trebamo ga ceniti“, rekao je glumac jednom prilikom.

„Imam i predivnu suprugu Milenu, koju obožavam, volim, koja je predivna osoba. „.

„Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, srećni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželela da i oni jednom ostvare takav odnos“, govorio je glumac svojevremeno.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Stojiljković i Goran Bogdan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Hrvatski glumac Goran Bogdan već 6 godina uživa u zagrljaju srpske glumice Jovane Stojiljković.

Sudbonosni susret desio se na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a potom su zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“. Par se trudi da svoju intimu sakrije od očiju javnosti.

„Veliko zadovoljstvo mi je da snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da delim kadar. Prijatno mi je jer osećam njegovo poverenje“, otkrila je Jovana kada se prvi put pojavila s dečkom na premijeri filma „Otac“ 2021.

Od tog trenutka, tek povremeno se na društvenim mrežama pojavi neka zajednička fotografija, iako smo ih viđali zajedno na javnim dešavanjima.

Glumački par živi malo u Zagrebu, malo u Beogradu, malo u gradovima gde su angažovani na seriji ili filmu. Gde god da su u datom trenutku smešteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svetu iza četiri zida i u njega ne primaju nikog.

Igor Cukrov i Katarina Kržanović

Srce hrvatskog pevača i muzičara Igora Cukrova, nekadašnjeg učesnika muzičkog takmičenja „Operacija trijumf“, osvojila je srpska manekenka Katarina Kržanović.

Splitski muzičar i lepa Kragujevčanka su u braku od jula 2018, a venčanje je tada upriličeno u Zemunu, nakon 9 godina veze.

Nešto kasnije, u novembru iste godine, dobili su sina Kristijana.

Pevač je svojevremeno otkrio kako se desila ljubav između njih dvoje.

„Zvuči pomalo filmski ali tako se i desilo bez preterivanja. Ljubav na prvi pogled. Sve je počelo davne 2009. na snimanju mog spota prvenca za pesmu „Mjesečar“ gde je Katarina imala ulogu da mi padne u naručje. Kako je pala to je bilo to, ščepao sam je i vezao za sebe za sva vremena“, rekao je jednom prilikom.

Pevač je ranije priznao da je ponekad bio ljubomoran na Katarininu manekensku karijeru i brojne udvarače.

„Katarina se bavi manekenstvom i nije mi svejedno kad stotine muškaraca gleda moju devojku. Putuje po svetu i dobijala je razne ponude, nudili su joj jahte, novac… Ali ne damo se. Svaku krizu savladamo“, rekao je svojevremeno Cukrov.

Ivica Popadalo i Dragana Todorović

Legendarni hrvatski muzičar Ivica Propadalo (73), član legendarne grupe „Teška industrija“, pronašao je drugu sreću s 28 godina mlađom Beograđankom Draganom Todorović.

Njihova ljubavna priča počela je u Beogradu, a jednom prilikom je opisao kako se dogodio sudbinski susret.

„Imali smo zajedničkog prijatelja, on nas je upoznao. Ona je došla na koncert, htela je da se slika, eto, to traje tako“, otkrio je Propadalo jednom prilikom za IN magazin.

Na večnu ljubav zavetovali su se u septembru 2017. u Zagrebu, a svadbeno veselje trajalo je dva dana.

Da im razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem, govori i činjenica da već šest godina uživaju u skladnom braku.

Ivan Todorić i Milica Mihajlović

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Najmlađi sin Ivice Todorića, Ivan Todorić uživa u braku sa suprugom Milicom Todorić sa kojom ima troje dece – ćerke Milu i Ariju i sina Vida.

Njihova romansa je svojevremeno bila u žiži javnosti, raskidali su vezu i mirili se, a onda je konačno pomirenje palo na proslavi njenog rođendana u Beču, i od tada nisu raskidali.

Tajno su se venčali 2017. godine i do danas su srećniji nego ikada.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram