Fotografija Nede Ukraden iz 1978. godine pokazuje zašto je cela Jugoslavija ludela za njom

Oduševljava izgledom i sa 73, a oduvek je važila za vanserijsku lepoticu.

Pevačica Neda Ukraden važi za jednu od omiljenih pop zvezda u regionu, a tako je od samog početka njene karijere. Prvu pesmu snimila je 1967. godine i vrlo brzo postala jedna od najuspešnijih pevačica u SFRJ.

Tokom sedamdesetih i osamdesetih imala je velike koncerte, sarađivala je s najvećim autorima tog vremena, obarala rekorde u prodaji ploča.

Ona je uvek važila i za jednu od najvećih lepotica velike države, a fotografija iz 1978. podseća i zbog čega.

#related-news_0

Na društvenim mrežama kruži stari portret pevačice, na kom je stilizovana u duhu sedamdesetih – ima izuzetno tanke obrve, nosi prugasti sako s predimenzioniranim reverima, a našminkana je tako da se tek naglasi njena prirodna lepota.

View this post on Instagram

A post shared by @estradni.arhiv

Neda Ukraden je sredinom avgusta napunila 73 godine, a i dalje važi za jednu od najnegovanijih žena domaće javne scene.

Jednom je otkrila da svoj fantastičan izgled u osmoj deceniji duguje fizičkoj aktivnosti, pravilnoj ishrani i zdravom načinu života.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Svaki dan, ili svaki drugi, odradim svoj tabata workout. Vodim računa koliko je moguće. Toliko sam na putu da ne može čovek da se pridržava svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanja. Ali svakako, ne može čovek da vodi baš uredan način života kada si po sedam-osam sati na putu, ali u svakom slučaju trudim se da vodim izbalansiran način ishrane. Kada sam kod kuće, zna se da ja spremam. Obožavam da kuvam i nije mi svejedno šta jedem“, istakla je u jednom intervjuu, prenosi glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram