Dobar dan vam želi Neda Ukraden u kupaćem

Neda Ukraden Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Najseksi baka Balkana.

Pevačica Neda Ukraden (71) iskoristila je pauzu od nastupa kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze. Nedavno je boravila u rodnom Imotskom, a sada se javila s mora i pratioce oduševila fotografijom u kupaćem kostimu sa crvenim ružem i slamnatim šeširom na glavi, a lice je sakrila crnim sunčanim naočarama, prenosi vecernjihr.

„Odmor – ali na kratko“, napisala je Neda uz fotografiju, a pratioci su joj uputili brojne komplimente te joj poručili da izgleda odlično. “Jedna od najlepših žena“, “Lepoto“, “Neda lavica“, “Super“, “Kratko ali slatko“, “Lepa kao i uvek“, samo su neki od komentara, a Neda je još jednom opravdala titulu “najseksi bake Balkana“.

Iako ima 71 godinu, Neda još uvek oduševljava svojom vitkom figurom i mladolikim izgledom, a nedavno je u razgovoru za „In Magazin“ otkrila tajnu svoje zavidne linije.

„Održavati dobru formu i nešto što vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom – ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost“, kaže Neda, a prokomentarisala je i titulu najseksi bake Balkana koja je krasi.

„Taj naziv najseksi bake me uvek nasmeje, i nimalo mi ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu“, kaže pevačica.

Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram