Fotografija koja će Vilijama i Kejt učiniti ljubomornim

megan markl princ hari
Foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Megan Markl i njen suprug Hari sve su popularniji preko Atlantika, a potvrda ove teze stigla je na 37. rođendan vojvode od Saseksa. Naime, ovaj par našao se na listi 100 najuticajnijih ličnosti godine. U njihovom društvu nalaze se gimnastičarka Simon Bajls, glumica Kejt Vinslet, Bili Ajliš, Selena Gomez, Naomi Osaka, kao i Kamila Haris.

Autor portreta za naslovnicu magazina Time oglasio se rečima da su Megan i Hari svojim poreklom bili predodređeni za slavu, ali su se odlučili za drugačiji put, iako su mogli da koriste sve pogodnosti koje imaju i ostanu u senci, prenosi City Magazine.

On je ih pohvalio zbog osnivanja fondacije Archewell, jer putem dodatnih sredstava mnogi ljudi dobijaju priliku da progovore na važne teme, a uz pomoć partnera zajednica raste i prosperira.

Za naslovnicu magazina Time izabrana je upravo fotografija ovog para, inače roditelja dečaka Arčija i ćerke Lilibet. Na njoj vidimo Harija kako se oslonio na suprugu odevenu u belu kombinaciju.

Dok su Kejt Midlton i princ Vilijam miljenici stanovnika Velike Britanije, ovi supružnici uspeli su da se probiju na američko tlo. Spomenuti fotograf izdvojio je rečenicu koja odlično opisuje aktere današnje priče, a to je da u vremenu u kome svako ima mišljenje čak i o onima koje ne poznaje, njih dvoje saosećaju sa drugim ljudima. Pored toga, oni nisu jaki samo na rečima, već i na delima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja