FOTO Dobro urađeni silikoni postoje i izgledaju odlično

Kejt Hadson, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hoćemo fejk, ali da izgleda prirodno.

Većina žena, osim možda u veoma nesrećnom periodu kasnih 90-ih i ranih 2000-ih, kod plastičnog hirurga bira veličinu grudi koja im pristaje. To je cilj.

Holivudske slavne ličnosti nas zato uče kako treba da izgledaju dobri silikoni, a da ne delujete kao štap sa dva napumpana balona. Kako retko ko traži D korpe, imamo primere devojki kao što su Kendal Džener i 18-godišnja Olivija Rodrigo verovatno traže više projekcije, da im grudi budu zaobljene, ali da zadrže taj prirodan podignuti izgled.

Kendal Džener

Obožavamo da vidimo poznate lepotice bez brusa, a za nju mnogi plastični hirurzi tvrde da je uradila zatezanje i stavila manju veličinu silikona – što joj definitivno odlično stoji.

Kendal Džener, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Olivija Rodrigo

Prema komentarima na internetu, mnogi smatraju da je ovo uvećanje veoma dobro urađeno jer je proporcionalno. „Ne pogledaš je i ne pomisliš odmah kao ‘sise'“, napisao je čak jedan korisnik.

Olivija Rodrigo, Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Kejli Kvoko

Glumica je jedna od retkih koja je otvoreno pričala o ovom povećanju samopouzdanja, kako ona sama kaže, koje je dobila uz dobro izvedeno, ali ne previše ekstremno povećanje grudi.

Kejli Kvoko, Foto: Rich Fury / Getty images / Profimedia

Kejt Hadson

Povećanje grudi koje je uradila Kejt Hadson se smatra jednim od najboljih u Holivudu jer veličina koju je odabrala odgovara njenom obliku i tipu tela. Ljudi čak misle da je nemoguće da grudi nisu njene. Izgledaju veoma prirodno bez ikakvih znakova koji se ponekad vide u uvećanju, kao što su preterano visoke grudi i očigledna punoća u gornjem delu.

Kejt Hadson, Foto: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

Debi Sejnt Pjer

Ova američka manekenka i fotomodel ima skoro 31 godinu, a njene grudi iako su očigledno fejk – izgledaju savršeno.

Debi Sejnt Pjer, Foto: Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emili Ratajkovski

Za one koji žele da postignu malo puniju estetiku sa raskošnijim dekolteom, ali opet vrlo proporcionalno – na vrhu liste je definitivno Emili Ratajkovski. Mnogima je važna ta ravnoteža oblina od grudi do kukova i naravno, dekolte je šik, nenametnut, prirodnog izgleda, a opet pun i okrugao.

Emili Ratajkovski, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia
Emili Ratajkovski, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram