FOTO Balska haljina desetogodišnje Bekamove ćerke je remek delo

Bekamovi
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Preslatki su!

Harper Seven Bekham je s tatom Dejvidom na porodičnom odmoru u Veneciji. Slavni fudbaler i njegova ćerka provode kvalitetno vreme zajedno, uživaju u prelepom italijanskom gradu, piše Zadovoljna.hr.

Simpatični duo privukao je pažnju i brojnih fotografa u Veneciji koji prate svaki njihov korak. Uhvatili su ih objektivom fotoaparata i tokom odlaska na glamuroznu zabavu u Gran Teatro La Fenice povodom proslave 180. rođendana luksuznog brenda jahti.

Dejvid je nosio dobro skrojeno crno večernje odelo i belu košulju s kravatom, a Harper Seven zablistala je u šarenom izdanju kao iz bajke.

Bekamovi
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je nosila je prerađeni model Zimmarmann haljine Postcard iz resort kolekcije za 2022. godinu. Duga haljina s ombre efektom u roze i plavim nijansama napravljena je od mešavine svile i organze.

Gornji deo haljine bez bretela prati liniju tijela, dok se donji deo sastoji od voluminozne suknje do poda. Harper je morala da podigne donji deo haljine kako bi se mogla normalno kretati po kamenim ulicama u Veneciji.

Bekam
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hodajući po Veneciji s nabranom suknjom u rukama, 10-godišnja devojčica razotkrila je i vrlo udoban izbor obuće – visoke Nike patike, koje je kombinovala s belim sportskim čarapama.

Njenim autfitom za bal pohvalila se i mama Viktorija na svojem Instagramu. Uz fotografiju supruga i ćerke napisala je: „Od ove fotografije mi se topi srce. Specijalno vreme s najboljim taticom na svetu. Mamica vas voli puno. Vi ste moje sve.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram