Totalno neočekivani stav Viktorije Bekam o mršavosti

Njena priča 26. maj 202212:42 > 14:09
Viktorija
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo niko nije očekivao.

Bitanska Grazia je napravila intervju u kom Viktorija govori o novom poimanju lepote, svojoj kolekciji, ali i deci i suprugu Dejvidu.

„Svaka žena želi lepu, okruglu, zaobljenu zadnjicu, zar ne“, kaže ona i dodaje „Za to vam treba stvarno čvrst materijal koji vas steže u struku i drži sve na pravom mestu. Potrebni su potpuno oblikovani detalji, promišljeni i savršeno postavljeni da biste stvorili zaista laskavu siluetu. Tako pravite ono što ja zovem vrhunskom uskom, uskom haljinom.“

Zvanični naziv uskih uskih haljina za koje Viktorija kaže da savršeno drže i naglašavaju guzu je – VB Body. To je upravo lansirana linija haljina od žerseja. Posle decenije njenih čuvenih košulja s mašnom, pantalona širokih nogavica, haljina midi dužine i glomaznih džempera, Viktorija se vraća seksi komadima za večernje izlaske u grad, kojima je prvi put osvojila skeptičnu modnu industriju na Nedelji mode u Njujorku davne 2008.

Viktorija Bekam
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Brzo premotavamo u Majami u proleće 2021. Bežeći od lokdauna zbog korone, Bekamovi porodično borave u gradu gde je Dejvid Bekam suvlasnik fudbalskog tima Inter Majami.

„U Majamiju ima mnogo žena sa oblinama, i one zaista znaju kako to da nose, znate? Šetaju Majami bičom bez mnogo odeće i izgledaju fantastično. Pokazuju svoja tela sa takvim samopouzdanjem. Mislila sam da su i njihov stav i njihov stil zaista oslobađajući. I kao majka, volela sam što je Harper bila u blizini žena koje su zaista slavile svoje obline i uživale u tome kako izgledaju. Želja da budemo mršave je staromodan stav. Mislim da žene danas žele da izgledaju zdravo i oblo. Žele da imaju grudi – i guzu. Što ste zaobljenije, moje VB Body haljine izgledaju bolje“, priča zadivljeno.

Obučena u crno, sa Balenciaga stileto čizmama na štiklu, ispod dugačke suknje s ščicom i svilene bluze iz sopstvene kolekcije, Viktorija je vitka kao i uvek. Dok priča o obinama žena, ona sleže ramenima.

„Ne radi se o određenoj veličini. Radi se o tome da znate ko ste i da budete srećni sa onim što jeste. Našla sam sopstvenu ravnotežu između želje da se zabavljam i discipline u vezi sa zdravom ishranom i vežbanjem. Kad si mlađi, boriš se protiv tog balansa, ali sam kao starija došla dotle da znam kako ta ravnoteža izgleda. Ja samo znam šta radi za mene.“

Ipak, i ona sama želi zadnjicu kao s početka priče. Zato radi mnogo čučnjeva svako jutro. Nakon godina bavljenja metodom Trejsi Anderson ‘i tona kardio treninga’, ona je promenila svoj fitnes režim i fokusira se na dizanje tegova pet ili šest dana u nedelji, sa Dejvidom i njihovim ličnim trenerom.

Viktorija Bekam
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Uvek sam se pomalo plašila tegova, ali ispostavilo se da ih volim. Imam čak i te specijalne rukavice za njih. Dobro je promeniti stvari i ostaviti svoje telo da se prilagodi. Sada imam mnogo više mišićnog tonusa“, ​​kaže ona. A kakav je Dejvid kao kompanjon za vežbanje?

„Urnebesan. Mislim, očigledno je neverovatan u teretani, ali na našim treninzima on je uvek taj koji odugovlači“, kaže.

Ovog leta je Viktorijina i Dejvidova godišnjica braka.

„I za to su rekli da neće trajati! Od trenutka kada smo se venčali – i evo nas uskoro slavimo 23 godine. Tajna je u tome što se toliko poštujemo. Dejvid je neverovatan tata i muž, i veoma podržava moj rad. Mi smo zaista dobri partneri“, kaže Viktorija kroz smeh i na kraju objašnjava da svom sinu Bruklinu njegovoj supruzi neće deliti nikakve savete o braku, ali će im uvek biti podrška.

***

Bonus video: Poznati na crvenom tepihu u Kanu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram