FOTO Anđelina i Šajlo zajedno izašle u provod i ljudi ne veruju koliko liče

Anđelina
Foto: Barbara Amendola/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šajlo je kao mini Anđelina.

Anđelina Džoli (47) je u subotu sa svojom 16-godišnjom ćerkom Šajlo Džoli-Pit bila na koncertu poznate italijanske grupe Maneskin u Rimu.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na fotografijama sa koncerta svi su bili nasmejani i činilo se da je Džoli bila oduševljena dok je gledala ćerku kako se provodi, prenosi People.com.

Čini se da što je Šajlo starija, sve više liči na mamu, a njihove crte lica su gotovo identične. Ista puna usta, identična boja očiju, visoke jagodice, oblik glave…teško je pronaći i najmanji detalj koji im nije zajednički.

Inače Džoli, koja je osnovala fondaciju „Maddok Jolie-Pitt“ 2003. godine i koja se često bavi filantropskim radom sa svojom decom, bila je na još jednom putovanju sa Šajlo u februaru, kada su otputovale u Kambodžu.

Foto: Angelina Jolie and Shiloh Jolie-Pitt, Credit line: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Nekoliko dana u Kambodži među toplim lokalnim ljudima, i osećam da mi se duša oporavlja. Ovo je oduvek bila posebna zemlja za mene i našu porodicu“, napisala je Džoli, koja je 2002. usvojila svoje prvo dete Medoksa iz te zemlje.

Šajlo je ćerka Anđeline i njenog bivšeg muža Breda Pita. Oni takođe imaju Medoksa Čivana (20), Paksa Tijena (18), Zaharu Marli (17) i 13-godišnje blizance Vivijen Markelin i Noksa Leona.

„Oni su prilično sjajni ljudi, a pošto ih je toliko mnogo, mislim da su imali veoma značajan uticaj jedni na druge. Nije da sam ja nekome šef“, rekla je u oktobru. „Veoma sam iskrena prema svojoj deci. I veoma sam humana prema njima.“

Foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Džoli je objasnila da je „radoznala o svim različitim aspektima onoga ko su” kada ih odgaja, a njen prioritet je da „bude tu da podrži i razvije sve različite aspekte onoga što su oni”.

„Imam šest veoma individualnih ljudskih bića u svom domu. Tako sam uzbuđena zbog svih različitih faza i osećanja i radoznalosti kroz koje prolaze. Zašto ne biste bili i vi? Trebalo bi da im pomognemo da shvate ko su. I ne možete da shvatite ko su oni ako se sa entuzijazmom ne razvijate sa njima“, dodala je Džoli za magazin People.

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram