Fotke Erosa Ramacotija i njegove bivše žene pokazuju kako razvod braka treba da izgleda

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni italijanski pevač Eros Ramacoti i njegova bivša supruga Mišel Hunciker uslikani su kako zajedno proslavljaju rođendan svoje ćerke.

Slavni italijanski pevač Eros Ramacoti (60) ženio se dva puta i oba braka nisu opstala. Međutim, nove fotografije sa prvom suprugom Mišel Hunciker pokazuju kako bi svaki razvod trebalo da izgleda.

#related-news_0

Naime, bivši supružnici uslikani su zajedno na proslavi 27. rođendana rođendana svoje ćerke Aurore i sve vreme su se nežno gledali, grlili i nazdravljali Aurori i jedno drugom.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sudeći po fotografijama, bivši partneri i dalje neguju lep odnos pun poštovanja i pravi su primer drugima.

Sredinom 90-tih godina prošlog veka kada su bili zajedno, Mišel je imala 18 godina i radila je kao model. U Italiji je bila poznata s reklamnog plakata. Bila je ludo zaljubljena u Erosa. Godine 1996. rodila im se ćerka Aurora, a 1998. stali su na ludi kamen. Međutim, kraj je usledio zbog toga što je Mišel upala u kandže sekte.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je svojevremeno javno govorila o razvodu, te otkrila da je pevač saznao da je ona bila pripadnica opasne sekte i postavio joj je uslov.

„Govorili su mi da je moj muž loš za mene, ali ja sam ga mnogo volela. Ipak, kada mi je Eros dao da biram ‘ili ja ili oni’, izabrala sam njih“, rekla je.

Bivša manekenka je jednom prilikom govorila o ljubavi sa Erosom.

„Eros je bio divan, sve je činio za mene, ali je često bio na turneji, a ja sam ostajala sama kod kuće”, otkrila je.

Mišel je bila devojka koju je Eros Ramacoti najviše voleo, pa se drugi put oženio tek u 52. godini, sa italijanskom manekenkom i glumicom Marikom Pelegrineli, a kasnije i ponovo razveo.

BONUS VIDEO: