Fotka s Ronaldove jahte zbog koje ga smatraju narcisom

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Divi se svojim bicepsima.

Kristijano Ronaldo i njegova devojka Džordžina Rodrigez nuživaju u porodičnom odmoru na Majorci. U subotu su primećeni kako se opuštaju na raskošnoj superjahti.

Fudbaler Mančester junajteda uslikan je kako se divi svojim mišićima, dok je sedeo na gornjoj palubi jahte CG Mare vredne 5,5 miliona funti.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristijano i njegova dugogodišnja partnerka Džordžina odleteli su sa petoro dece na Majorku prošlog meseca. Džordžina je uslikana u seksepilnom zelenom bikiniju.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izgleda da putovanje na špansko ostrvo porodičnim privatnim avionom G200 nije bilo dovoljno, jer je Ronaldo na Majorku dovezao i svoj skupoceni Bugati Centodieci, kao i porodični Mercedes SUV.

Ronaldo je kupio ograničenu seriju Bugattija još 2020. – za fudbalera se kaže da je jedan od samo 10 ljudi na svetu koji poseduju Centodieci.

Ronaldov najstariji sin Kristijano mlađi rođen je u Sjedinjenim Državama 2010. godine, ali je odmah vraćen u Madrid da bi odrastao u Španiji. Identitet njegove majke je nepoznat.

U junu 2017, dočekao je blizance Evu i Matea preko surogat majke, a samo mesec dana kasnije on i Džordžina su objavili da očekuju svoje prvo dete.

U oktobru 2021. par je otkrio da očekuju blizance, ali je njihov sin tragično umro pri rođenju 18. aprila.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram