Fotka koja pokazuje kako sad izgleda prva žena Željka Joksimovića

željko jokismović
Foto: Instagram/zzeljko

Vešto beži od medijske pažnje.

Popularni pevač Željko Joksimović i njegova supruga, atraktivna voditeljka Jovana Joksimović, u skladnom su braku od 2012. godine.

Imaju troje dece, ćerke Anu i Srnu i sina Kostu, a muzičar ima i ćerku Minu koju je dobio iz prvog braka. Naime, njegova prva supruga je Vesna Avramović koja je manje poznata javnosti jer ne voli pažnju medija i živi mirnim životom.

S pevačem je, kako su više puta navodili mediji, u dobrim odnosima. Njih dvoje venčali su se na samom početku Joksimovićeve karijere, kada je imao tek 23 godine, piše story.hr. Upravo zbog toga što Vesna ne voli da bude u fokusu javnosti, njena ćerka ne objavljuje često mamine fotografije.

Ipak, u par je navrata sa svojim pratiocima podelila zajedničke fotografije, a komentara kako je Mina nasledila majčinu lepotu nije manjkalo.

„Prelepa si na mamu“, „Mama kao italijanske glumica“, „Kao dve sestre“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod njihovih porodičnih fotografija.

„Ručak s mamom. Ona faca kad nas roditelji teraju da se slikamo“, napisala je jednom prilikom Mina, koja je od oca nasledila talenat za muziku.

Inače, Željko je nakon razvoda od Vesne od Srpske pravoslavne crkve tražio poništenje braka kako bi mogao da se na večnu ljubav pred Bogom zavetuje sadašnjoj supruzi Jovani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram