Fotka koja govori sve o životu najtužnije princeze u njenom zlatnom kavezu

princeza šarlin
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka pojavila se nedavno uz svog supruga.

Mračnog lica i tužnog pogleda, princeza Šarlin izašla je na balkon kraljevske palate uz svog supruga Alberta i ćerkicu Gabrijelu.

princeza šarlin
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Taj prizor nije obradovao njene fanove, te je iznova opravdala svoj nimalo lep epitet najtužnije princeze na svetu.

Sva u crnom, sa crvenim karminom, Šarlin je tek na momente samo pogledala u ćerku.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Šarlin se nedavno vratila u palatu posle 10-mesečnog boravka u rodnoj Južnoj Africi. Ona je viđena prošlog meseca sa svojom decom i mužem prvi put od novembra prošle godine nakon što je provela neko vreme u ustanovi za lečenje od „iscrpljenosti“.

Takođe, nedavno je princ Albert rekao da su ga povredile opake glasine koje su se širile o njegovom braku nakon odsustva supruge i rekao da je divno što je ponovo sa njim.

Pritom, ranije su francuski mediji objavili da Šarlin prima 12 miliona evra godišnje da bi se pojavila pored svog supruga na javnim svečanostima. Uprkos tolikom novcu, to joj očigledno nimalo ne prija, a i čini se da se ne trudi da to sakrije.

Uostalom, svojevremeno je govorila kako u Monaku živi kao u zlatnom kavezu. Iako je pretila razvodom, i iako su u palati izbile brojne svađe, pre svega zbog Albertovih prevara i sramoćenja, pisalo se kako je ona svesna da je njen muž uticajan čovek koji joj lako može, u slučaju razvoda, oduzeti pravo da viđa decu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram