Zašto najtužnija princeza na svetu želi da ode iz palate

Poznati 08. apr 202213:05 > 13:06
princeza šarlin
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin postavila ultimatum - želi da ode iz palate.

Princeza Šarlin poznata je i kao najtužnija princeza na svetu koja je na silu udata i koja godinama pokušava da pronađe sreću pored Alberta, ali joj to nikako ne uspeva. Nedavno se vratila sa lečenja, bila je u psihijatrijskoj ustanovi, i kako saznajemo, sada je mnogo bolje. Rečeno je da je sama želela da ode na lečenje i da joj je bio potreban reset. No, mnogi su svo vreme sumnjali da je Albert u to umešan i da je spreman da po svaku cenu spasi svoj brak, te i da je izmanipulisao sa princezom, prenosi portal Mogu ja to sama.

Šarlin je neretko govorila kako u Monaku živi kao u zlatnom kavezu i to nije bilo daleko od istine. Ona već dugo oseća tenzičnu, napetu i toksičnu atmosferu kod kuće i rešila je da nešto preduzme. Nakon nekoliko meseci, ona se vratila sa lečenja, i konačno je dočekala da bude kod kuće sa svojom decom. Tada je dala izjavu da se raduje što se vratila i da jedva čeka da se vrati svojim dužnostima, kao i da vidi i obiđe svoj narod.

Insajderi iz palate kažu da situacija nije crno-bela i da princeza ima sasvim drugačije planove. Ona želi da se da se odseli u drugu palatu, Roc Agel, koja je udaljena i do nje je teško doći, i da odvede decu. Dok je bila na lečenju u Švajcarskoj mnogo je razmišljala o svom životu, životu svoje dece, ali i budućnosti.

Ona je postavila uslov Albertu i zapretila razvodom. Više ne želi da živi u palati Grimaldi, jer je tu stekla mnogo loših uspomena. Palata u kojoj želi da živi pripadala je Rainieru III. i Grejs Keli i ima divan pogled na more.

Iako je pretila razvodom, i iako su u palati izbile brojne svađe, ona je svesna da je njen muž uticajan čovek koji joj lako može, u slučaju razvoda, oduzeti pravo da viđa decu. Analitičari kažu da je Šarlin na neki način „zaključana“, jer bi zbog svojih zdravstvenih problema i mentalnog stanja, bila ta koja nije sposobna da brine o deci. Pozadina svega jeste da Albert neće odustati od njihovog braka jer je navodno još uvek voli, i da je spreman na sve da je zadrži pored sebe, kako se njegov ugled ne bi narušio.

Iako njihov brak nije nikad bio sjajan, Šarlin pokušava da nađe kompromis. Nikada mu neće oprostiti što ju je varao i sramotio u javnosti, ali nije spremna da se razdvoji od dece, na bilo koji način.

Da li će Albert pristati na kompromis i da li će princeza konačno postići svoj cilj, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram