Filmski ljubavni život omraženih naslednika iz serije „Succession“

Foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia; Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia; Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedi; Kay Blake / Zuma Press / Profimedia; LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Finale serije "Succession" je definitivno bio jedan od najiščekivanijih događaja u istoriji televizije. Ko su u realnom životu partneri glavnih glumaca?

Nedostajaće nam svi pomereni odnosi porodice Roj. Jedan od glavnih likova bila je Šiv Roj koju igra glumica Sara Snuk. Za razliku od Šiv, ona je u realnom životu pronašla iskrenu i veliku ljubav. Udata je za Dejva Losona, a njihov brak nastavlja da iznenađuje fanove, od prvog susreta do danas.

Foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Sprijateljili su se 2014. godine, ali kada je pandemija zarobila svet početkom 2020. godine, Sara je ostala zaglavljena u Melburnu u Australiji. To je dovelo do toga da je bila u karantinu sa komičarom, a njihov platonski odnos brzo je postao romantičan.

„Na početku pandemije prošle godine, bila sam zatvorena u Melburnu sa jednim od mojih najboljih drugara i zaljubili smo se. Prijatelji smo od 2014. živeli smo zajedno, putovali zajedno, uvek uzbuđeni što se vidimo, ali potpuno platonski. Jednostavno nikada nismo bili singl istovremeno“, rekla je za Vogue Australia u oktobru 2021. Kako je njihova veza postala ozbiljnija, Sara je zaprosila Dejva na Noć veštica 2020. On je prihvatio i nekoliko meseci kasnije njih dvoje su se tajno venčali, u njenom domu u Bruklinu.

Njen kolega Eš Zukerman, koji je u Succession glumio bivšeg dečka Šiv Roj, bio im je svedok na venčanju. Uspeli su da čuvaju svoj brak u tajnosti sve dok nije došlo vreme za najavu četvrte sezone Succession.

Kada su Sara i Dejv prisustvovali premijeri poslednje sezone serije u martu, ona je objavila da je trudna, a baš na dan finala je otkrila da se porodila.

„Upravo sam gledala poslednju epizodu poslednje sezone nečega što mi je promenilo život. A sada se moj život ponovo promenio. Hvala vam za svu ljubav i podršku“, napisala je na mrežama.

Glumica je rekla da je ključ za održavanje romantike – da ti bude zabavno s partnerom.

„To je bila jedna od onih stvari u kojoj nekako shvatiš da se jako zabavljaš. Napolju vlada haos u celom svetu, a mi smo u fazonu – ovo je zaista posebno jer se ludo zabavljamo“, izjavila je u jednom intervjuu.

Džeremi Strong koji igra Kendala Roja je u braku sa Emom Vol od 2016. godine.

Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Ona je dečja psihijatrica i rediteljka dokumentarnih filmova, rođena je u Danskoj. Upoznali su se na jednoj zabavi 2012. godine. Venčali su se u jednom danskom zamku i danas imaju tri ćerke.

Iako svoju vezu uglavnom drže daleko od javnosti, Ema je rekla da je snimajući Succession Džeremi uradio zaista dobar posao i da je bio posvećen tome što radi, ali da je napravio i prostor za porodicu i normalan život. Ta njena izjava je iznenadila glumca.

„Mislim da ona oseća neku vrstu promene energije, a zbog toga se osećam kao da živim dvostruki život“, izjavio je.

A sad Roman Roj! Kieran Kalkin glumi od detinjstva, zajedno sa svojim starijim bratom, ali njegova supruga Džez Čarton je bila potpuno anonimna sve dok nije započela vezu sa zvezdom serije Succession.

Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ona je poreklom iz Engleske, a preselila se u Njujork iz Londona u septembru 2010. Upoznala je svog muža 2012. u jednom baru i od tada su uglavnom bili daleko od medijskih reflektora. Venčali su se gotovo tajno 2013. i danas imaju dvoje dece – četvorogodišnju ćerku Kinsi Sijuks i dvogodišnjeg sinčića Vajldera Volfa.

Alan Rak koji glumi Konora Roja se oženio Klaudijom Stefani 1984. godine i dobili su dvoje dece.

Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Razveli su se 2005. da bi se tri godine nakon toga Rak oženio glumicom Mirej Enos s kojom je dobio još dvoje dece. Kako je rekao, njena slava mu je dala priliku da i sam napreduje u šoubiznisu i kad su se uzeli, Enos je bila popularnija i mnogo zaposlenija od njega. Mirej Enos znamo iz „World War Z“ i „The Killing“.

***

Bonus video: Tamara živi bajku u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram