Fibi iz „Prijatelja“ se zaljubila u pogrešnog tipa i ostala s njim zauvek

Liza Kudrou
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Zaljubila se u pogrešnog čoveka, ali onda su se zavoleli i ostali srećni zauvek.

Glumica Lisa Kudrou, koju smo zavoleli kao Fibi iz serije Prijatelji, jednog dana je upoznala ljubav svog života, ali je morala da sačeka šest godina da bi bili zajedno.

Zabranjena ljubav

Iako se svaki put kada je vidimo setimo njene uloge u seriji Prijatelji, pre Fibi, Lisa Kudrou je studirala psihobiologiju i nameravala je da se posveti istraživačkom radu. Inspirisana prijateljem svog brata, odlučila je da se okuša u glumi. Takođe, pre nego što je svet saznao za njeno ime, doživela je ono što je tada bila nemoguća ljubav – zaljubila se u dečka svoje cimerke.

Njena najbolje čuvana tajna

Lisa je upoznala Mišela Sterna, francuskog direktora za oglašavanje, kada je izlazio sa njenom cimerkom. Iako je to bila ljubav na prvi pogled, Lisa je skrivala svoja osećanja iz poštovanja prema prijateljici.

„Kada sam ga videla, pomislila sam – pa, on je savršen momak, ali sve je uništeno jer su njih dvoje zajedno i ja ne mogu ništa da uradim“, rekla je ona jednom prilikom.

„Kada bi došao da je pokupi, rekao bi – o, zdravo, Lisa“, a ja bih samo odgovorila – ćao i izašala iz sobe. Mislio je da sam luda”, dodala je ona.

Život im je dao drugu šansu

Ali onda se sve promenilo. Lisina cimerka i Mišel su dva meseca kasnije raskinuli. Pritom, sudbina je htela da se njih dvoje sretnu šest godina kasnije na rođendanskoj zabavi njene prijateljice. I nikada se više nisu rastali.

Odlučili su da svoju ljubav učine večnom tako što su 27. maja 1995. rekli „da“, a tri godine kasnije dobili su sina Džulijana Marija, piše BrightSide.

Tajna srećnog braka

Lisin čovek iz snova je isprva delovao sasvim daleko i nedostižno, a sudbonosni susret godinama kasnije pomalo liči na filmski rasplet.

Ali njihova ljubavna priča je stvarna. Nakon 26 godina njihov brak je i dalje jak jer su postavili jake temelje od početka.

„Kada smo odlučili da se venčamo, nismo obećali jedno drugom da ćemo se voleti zauvek jer to ne možete, ali smo obećali da ćemo zajedno proći kroz sve probleme koji se pojave. Posvećeni smo tome da naš brak funkcioniše“, rekla je ona.

Pored toga, Lisa je takođe priznala da je njena tajna braka nezavisnost.

„Mi poštujemo međusobnu nezavisnost, i to ne kažem kao eufemizam, ne mislim da imamo veze van braka. Na primer, ja ne volim da putujem, ali ako on želi da ide na golf – ide. Mislim da problemi počinju kada parovi pretpostave da su jedno, sinhronizovani u svemu. Brak je kao što je biti u timu. Različiti ste, ali imate isti cilj.”

Lisa je čak otkrila i jednu pomalo neobičnu naviku koju deli sa suprugom.

„Obično ne budemo zajedno na svoju godišnjicu braka. Kažemo jedno drugom – okej, da li je to zaista važno? Volim te, da li ti mene još voliš? Da? Odlično. Dobri smo mi.“

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram