Helen Miren otkriva tajnu 25 godina dugog braka

Helen Miren, Foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanska glumica otkriva tajnu 25 godina dugog braka, a 35 godina duge veze.

Proslavljena britanska glumica Helen Miren u novom je intervjuu govorila o svojoj dugogodišnjoj ljubavi s rediteljem Tejlorom Hakfordom. U braku su već 25 godina, a pre toga su se zabavljali čak deset godina. Otkrila je koja je tajna dugovečnosti i kako ni nakon toliko puno godina, ljubav između njih nije splasnula.

Sinonim su za jedan od najdugovečnijih brakova u Holivudu, gde je, dobro se zna, to ogroman uspeh. Novoizabrana najlepša žena sveta po magazinu People, glumica Helen Miren i njen suprug u braku su dugih 25 godina.Novoizabrana najlepša žena sveta po magazinu People, glumica Helen Miren i njen suprug u braku su dugih 25 godina.

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti oduševe nas svojim simpatičnim zagrljajima, pogledima punim nježnosti i podrške te ljubavlju koja jednostavno ne bledi. Koja je zapravo tajna srećnog i dugog braka, britanska je glumica otkrila u novom intervjuu.

„Zadržati hobije i vlastite interese i nakon što uđete u brak je ključno. Važan deo ljubavi je održavati vlastiti identitet. Ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Budite iskreni i autentični. Isto tako, vrlo je važno dopustiti svom partneru da bude ono što je – čak i onda kada vam se to možda ne sviđa.”

Miren otkriva da je njen najdraži hobi šivanje, na staroj majčinoj mašini koju i danas poseduje.

„Na braku treba konstantno raditi. Neprestano otkrivate, učite o osobi koju volite, koja vas ponekad potpuno iznenadi. Tokom tog procesa pronalazite hrabrost ili strpljenje ili velikodušnost za koju niste ni znali da posedujete”, rekla je.

Možda najljepši deo svog 25 godina dugog braka, slavna je glumica doživjela tokom poslednje dve godine, kada je zbog pandemije bila prisiljena posao da stavi po strani i posvetiti se porodici i suprugu, Azra.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram