Džulija Roberts objavila retku fotku svojih blizanaca

Poznati 03. dec 202108:12 > 08:13
Džulija Roberts
Džulija Roberts, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džulija Robert objavila je na Instagramu do sada neviđenu fotografiju sa svojim blizancima koje retko pokazuje u javnosti.

Jedna od omiljenih holivudskih glumica i vlasnica neodoljivog osmeha Džulija Roberts objavila je na društvenim mrežama retku fotografiju svojih blizanaca koje je dobila s današnjim suprugom Denijem Moderom i to povodom njihovog 17. rođendana.

Naša omiljena 54-godišnja glumica na profilu na Instagramu podelila je fotografiju na kojoj pozira s Hazel Patricijom i Finijasom Finom Valterom dok su bili bebe, a čije privatne živote drži inače podalje od javnosti i o njima se malo toga zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Hazel se tek u junu ove godine prvi put pojavila na crvenom tepihu i to u Kanu na premijeri filma “Flag Day” na koju je stigla u društvu oca.

ćerka Džulije Roberts,
ćerka Džulije Roberts, Foto: JP PARIENTE/LAURENT VU / Sipa Press / Profimedia

Daniel i Džulija su pred oltar stali 2002. godine, a nedavno su proslavili 19. godišnju braka te je takođe obeležili i na društvenim mrežama, gde su objavili zajedničke fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Poslednjih nekoliko meseci počele su kružiti glasine o tome da je par pred razvodom, no Džulija i Daniel su medijima ispričali kako su to samo tračevi na koje ne obraćaju pažnju. Ipak, o svemu su razgovarali sa svojom decom jer ne žele da oni steknu krivi utisak, a već su odavno deci objasnili da postoji mogućnost kako će se slična šuškanja ponavljati, s obzirom na to da su oboje slavne osobe.

Par osim Hazel i Finijasa deli i 14-godišnjeg sina Henrija Daniela koji se takođe retko kada pojavljuje u javnosti, prenosi Azra.ba.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram