Kako se Džej Lo stvarno ponaša prema svom mužu Benu Afleku

Dženifer Lopez i Ben Aflek Foto: © Capture TV CBS via Bestimage / Bestimage / CBS / Planet / Profimedia

"O Bože, opet ovo".

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su glavna tema ovogodišnjeg Gremija, a mnogi su pomislili kako u njihovom odnosu nešto ne štima nakon što je video njihove razmirice tokom dodele postao viralan.

Sada se javila i devojka koja tvrdi da je sedela do Džej Lo i Bena, te je prepričala šta se tačno između njih događalo.

„Sedela sam odmah pored Bena Afleka na dodeli Gremija. Moj prijatelj i ja čuli smo sve. U to vreme nisam znala da društvenim mrežama kruži mim o Benu jer je sve vreme izgledao kao da se dosađuje, a i ja sam primetila da nije izgledao srećno, pa nisam želela da mu priđem i razgovaram s njim“, započela je devojka u videu na TikToku.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha 🙂 I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo - Bella Moulden

„Džej Lo je u jednom trenutku Benu pokazala telefon i rekla: ‘O moj Bože, dušo, pogledaj ovo, mim kruži o tebi!’ A on je rekao: ‘O, Bože, opet ovo.’ Dakle, znao je da je postao mim, ali svejedno nije promenio izraz lica“, ispričala je.

No, uprkos očiglednom neslaganju, kaže da nisu dopustili da im to pokvari noć.

„Izgledali su jako slatko i zaljubljeno. Ruke su im stalno bile isprepletene. Ne znam kako bih to opisala, ali sumnjam da između njih nešto ne štima“, rekla je na kraju videa.

Inače, Lopez i Aflek često su se pojavljivali u kadru tokom Gremija, a mnogima je izgledalo kao da se glumac dosađuje, zbog čega je postao predmet šala na društvenim mrežama. Svaki put kada bi kamera pokazala Džej Lo i Bena, činilo se kao da Aflek pored supruge stoji ukočen i nezainteresovan za ono što se događa, prenosi index.hr.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram