Gde je i šta radi najseksi robijaš koji je posle skandala nestao s radara

Foto: Credit line: FIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši zatvorenik kog žene obožavaju.

Sudbina može da se preokrene preko noći, a najbolji dokaz toga jeste priča Džeremija Miksa čije su fotografije u trenutku hapšenja obišle sve svetske medije, a on tada dobio epitet „najseksepilnijeg zatvorenika na svetu“.

Od tih fotografija prošlo je devet godina, a mnogi se i danas pitaju gde je i šta radi plavooki Džeremi, koji je posle ljubavnog skandala nestao s radara.

Fotografije iz policijske stanice postale su viralne, a moć Interneta opet se pokazala na delu pretvoriviši Džeremiju u senzaciju. Nakon izlaska iz zatvora, on je postao tražen maneken, nosio je revije na Nedeljama mode i bio zaštitno lice brojnih lukuznih brendova.

Džeremi Miks 2014, Foto: Credit line: Stockton PD / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas Džeremi živi bajku na javi – ima slavu i bogatstvo i vrlo je poželjan među ženama. Ipak, gorčina zbog pogrešnih odluka u prošlosti i dalje ga ne napušta.

Džeremi je osam godina bio u braku sa Melisom, u kom je dobio sina, a koju je prevario na jahti s Kloi Grin, ćerkom britanskog milionera i vlasnika brenda TopShop.

Džeremi sa sinom, Foto: Credit line: HEMEDIA / SWNS / Profimedia

„Kada je došao ponavljao je kako mu je žao jer to nismo zaslužili. Razgovarali smo o razvodu i rekla sam mu da naš brak ne može da se spasi. Usaglasili smo se da je to jedino rešenje“, rekla je Melisa za Daily Mail.

Melisa, koja mu je bila podrška tokom svih godina provedenih u zatvoru, za njegovu aferu saznala je preko medija.

„Bila sam u šoku. Osećala sam mučninu. Kao da je bomba pala i srušila ceo moj svet. Nikada nisam čula za Kloi Grin, a mislila sam da Džeremi radi“, izjavila je prevarena žena.

Iako za sve krivi njega, Melisa kaže da ne može da shvati niti da opravda Kloi jer je znala da je oženjen.

Kloi i Džeremi, Foto: Credit line: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Džeremi i Kloi bili su godinama zajedno, a dobili su i dete, ali pre dve godine raskinuli su, navodno zbog njene preljube.

Kloi i Džeremi, Foto: Credit line: 247PAPS.TV / Splash / Profimedia

Pre par godina u jednom od retkih intervjua, Džeremi je potanko opisao svoju mračnu životnu priču.

„Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se sa zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je“, prisetio se Miks.

Džeremi Miks, 2019, Foto: Credit line: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Nakon ovog zločina njegov otac je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a on je odrastao sa majkom u jezivim uslovima.

„Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo“, ispričao je Džeremi.

Već sa 15 godina napustio je porodični dom i živeo je na ulici – iste godine pucali su na njega pet puta. Ubrzo je završio u popravnom domu, a odatle ga je izvukla starija sestra koja ga je zakonski usvojila.

Džeremi Miks 2017, Foto: Credit line: FIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I nakon toga, on je nastavio stranputicom – pljačkao je, bavio se narkoticima i bio je član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina u nekoliko navrata. Ipak, hapšenje koje se odigralo 2014. zbog neovlašćenog posedovanja oružja trajno mu je promenio život.

Danas se o Džeremiju ne zna mnogo, ali ono što je sigurno jeste da i dalje živi na „visokoj nozi“, a šansa da postane jedno od velikih imena sa A-liste sve je bliža ostvarenju.

Džeremi Miks 2022, Foto: Credit line: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

*

Džeremi Miks 2022, Foto: Credit line: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram