Zvezda najkontroverznije serije uživa u bikiniju i ponosno nosi svoje obline

Foto: Credit line: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Ovako se Barbi provodi na plaži.

Barbi Ferera, zvezda serije Euforija, uživa sa prijateljima na odmoru u Riju, a paparacima nije promaklo kako se popularna glumica provodi na plaži.

Barbi je fotografisana kako se kupa i sunča, dok je na sebi nosila dvodelni tirkizni bikini.

Iako na Instagramu, na kom je prati skoro šest miliona ljudi često objavljuje izazovne fotografije, ove slike izazvale su posebnu pažnju zbog njenog fizičkog izgleda.

Foto: Credit line: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komentari poput onih da ne sme sebi da dozvoli ovoliki višak kilograma sa 26 godina, do toga kako se zapustila, preplavili su društvene mreža, ali čini se da je glumicu baš briga ko šta misli, već joj je bitno da se dobro oseća u svom telu.

Ona se provodila u dobrom društvu dok je uživala u hrani i piću na belom pesku, a kako je deo njenog dana izgledao, pogledajte na sledećim fotografijama.

Foto: Credit line: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Foto: Credit line: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Foto: Credit line: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, u periodu emitovanja druge sezone epizoda popularne serije Euforija, proširile su se glasine o tenzijama između glumice i kreatora serije Sema Levinsona.

Verni obožavaoci su pretpostavili da je režiser namerno skratio njeno vreme pred kamerom, ali te tvrdnje ostale su na nivou spekulacija.

„Sa suzama u očima, moram da kažem zbogom. Uložila sam svu svoju pažnju i ljubav u nju i nadam se da ćete to osetiti. Volim te, Ket“, napisala je Barbi tada na svom Instagramu i ovako se oprostila od lika koji ju je proslavio.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram