Fotografija iz detinjstva Džej Lo: Slika i prilika svog tate

Dženifer Lopez, Dejvid Lopez, otac
Foto: Kevan Brooks/AdMedia / Sipa Press / Profimedia / EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dženifer Lopez svoj dobar izgled duguje zdravoj ishrani, redovnim vežbama, kozmetičkim tretmanima, ali i odličnim genima.

Iako bi samo nekoliko pojedinaca danas moglo da uvidi sličnost između oca Dženifer Lopez i latino dive – ona je nepobitna. Ili je to barem slučaj kada se prouče fotografije iz mladosti naočitog Davida Lopeza, prenosi portal Zadovoljna.hr.

Dženifer Lopez, Dejvid Lopez, otac
Foto: Kevan Brooks/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Američka pevačica i glumica iznenadila je svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s ocem iz najranijeg detinjstva. Fotografija na kojoj David Lopez pozira sa svojom kćerkicom stara je oko 50 godina.

Dženifer Lopez, Dejvid Lopez, otac
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Otkriva neverovatnu fizičku sličnost između tadašnjeg Davida i odrasle Dženifer Lopez.

„Ista si kao on“, „Kako ličite“ i „Ti si njegova prava kopija“, samo su neki od komentara obožavaoca Dženifer Lopez na pomenutu fotografiju.

Uz fotografiju je napisala: „Tatice, nema dovoljno reči kojima bih opisala koliko mi značiš… Volim te zauvek!“

Dženifer Lopez, Dejvid Lopez, otac
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Rights Managed / Mary Evans Picture Librar / Profimedia

Fotografija je dodatno iznenadila obožavaoce latino dive jer se David Lopez retko pojavljuje u javnosti i o njemu se malo zna. U nenoj biografiji navedeno je kako je njen otac rođen u Portoriku, preselio se u Njujork sa suprugom Guadalupe Rodrigez  i za život zarađivao radeći kao računarski tehničar u jednoj osiguravajućoj kući.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo)

Iako su se Dženiferini roditelji razvelii početkom 1990-ih, nakon 33 godine braka, porodica je i dalje u bliskim odnosima. Štaviše, Dženifer je sa medijima podelila da joj je tokom karantina najteže bilo odvajanje od oca i majke.

BONUS VIDEO: Prskalice za hlađenje, Beč