Divno prijateljstvo Slobode Mićalović i najpoznatijeg ginekologa u Srbiji

sloboda mićalović ginekolog
Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Veliki prijatelji i kumovi.

Radost je velika kada imaš ovakvog kuma, druga, brata..… Živeo ti nama još mnogo, mnogo godina. Tvoja Bobita – uz te reči je glumica Sloboda Mićalovć ove godine čestitala rođendan svom kumu. U pitanju je dr Dejan Dimitrijević, najpoznatiji ginekolog u Srbiji.

Njih dvoje već dugo veže prisno prijateljstvo, odnosno kumstvo.

Koliko uživaju u zajedničkom vrememu, povremeno podele i na društvenim mrežama.

Inače, doktor je rado viđen gost i na imanju u Čortanovcima gde Sloboda i Vojin Ćetković imaju kuću.

On je tamo bio među zvanicama i prošle godine kada su njih dvoje napravili veliku zajedničku žurku povodom Vojinovog 50. rođendana i Slobodinog 40.

Doktor Dejan Dimitrijević je, prema mišljenju žena, jedan od najboljih ginekologa u Srbiji. Ranije je on za Zadovoljnu kazao zašto voli svoj posao.

“Glavni razlog zašto veliki broj žena dolazi kod mene, da im vodim trudnoću, jeste maksimalna posvećenost pacijentima i ljubav koju osećam prema svom poslu. Ovaj posao i ne može da se radi, osim ako nisi zaljubljen u njega. Faktički sam 24 sata u poslu, ako nisam u bolnici, onda sam pri telefonu i uvek dostupan. Ne postoji dan kada ‚ne radim‘. Takođe u odnosu sa ženama koje čekaju bebu i koje su veoma osetljive, mora da postoji doza ljubaznosti i neposrednosti. To je ženama jako važno jer one treba da osećaju sigurnost u svakom trenutku, tokom cele trudnoće, koja je nepredvidiva. Njihov lekar je tu da ih uputi, da pruži neku vrstu zaštite, da savete i tome slično. Najvažnija je stručnost i profesionalnost, to svako želi da vidi i da oseti, pre svega“, kazao je za Zadovoljnu specijalista ginekologije i akušerstva dr Dejan Dimitrijević, koji radi u GAK „Narodni Front“.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram