Dejana Živković je uklonila sve filere sa lica – evo kako sada izgleda

dejana živković
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Dejana Živković napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama jednom objavom. U želji da učini nešto korisno – da upozori mlade na sve što sa sobom nose estetski zahvati – ona je usput naišla na neočekivane komentare.

Dejana Živković je izvela jedan hrabar potez koji je danas retkost – pokazala je kako izgleda pošto je sa lica uklonila sve filere.

Foto:Screenshot/Instagram/dejanazivkovic

Dejana je objasnila zašto je to uradila.

„Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi, i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere. Nekada je bilo ‚cool‘ i ‚in‘ eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina.

Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve.

Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući preporukama doktora koji su meni pomogli i za koje garantujem. To je za mene najveći uspeh – da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve, i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled“, kazala je Dejana na Instagramu i dodala da je uvek tu za bilo kakav savet i da joj se slobodno mogu obratiti svi koji žele.

dejana živković
Dejana Živković Foto:Screenshot/Instagram/dejanazivkovic

Zaista za svaku pohvalu.

Bilo je onih koji su joj poručili da sada izgleda zapušteno, da je bolje da vrati sve filere što je skinula, da je bila lepa devojka, a sada….

Na svu sreću, takvi su u manjini i najviše je onih koji Dejani poručuju da je divno što takvu poruku šalje, da je to značajno zbog mladih koji se tako često povedu nerealnim estetskim kriterijumima i da je svakako sada ovako prirodno najlepša.

„Bravo! Vratiti se prirodnom izgledu! Kamo sreće da ovo postane trend, a postaće kad-tad! Izgledaš super, prirodno i zadovoljno. Keep going!“

„Bravo, ne samo da si sebi pomogla, prelepo izgledaš, ovom objavom ćeš pomoći i nekoj devojci da dobro razmisli pre nego uđe u ovu avanturu.“

„Jedva čekam da izvadim biopolimer iz usana, nikako da se nakanim. Izgledaš sveže i mlađe, a najbitnije je da se ti osećaš dobro. Drago mi je da se dosta nas budi, svi smo grešili u mladosti, neko manje neko više. Dejana, izgledaš super.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram