Dečko s kojim je Aleksandra Prijović bila pre Filipa je opasan frajer

Aleksandra Prijović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bili su zajedno dve godine.

Danas je Aleksandra Prijović prava muzička zvezda, mama malog Aleksandra i supruga Filipa Živojinovića, sportskog agenta, s kojim živi na relaciji Beograd-Los Anđeles.

Njih dvoje su zajedno još od 2016, pa su mnogi zaboravili da je jedna Prijina veza pre Filipa bila prilično ozbiljna.

Ljubav sa kolegom Ljubomirom Perućicom planula je 2013. godine.

Pisalo se kako se njenoj porodici on mnogo dopao, da je veza bila ozbiljna.

Međutim, posle dve godine ljubav je pukla.

I ubrzo je počelo da se raspreda šta bi mogao da bude razlog za razlaz.

Naime, objavljeno je da se Aleksandra u vreme kada su bili zajedno dopisivala sa drugim muškarcem i da je Ljuba to saznao.

Ona je pokušavala da smiri strasti.

„Dve godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sada smo se dogovorili da se raziđemo bez teških reči.“

Šuškalo se pritom i da je zapravo Ljuba varao Aleksandru, ali medijima nije trebalo mnogo da zaključe da je Prija Ljubu ostavila baš zbog Filipa.

Mnogi su u međuvremenu u Ljubinim pesmama pronašli stihove posvećene Aleksandri i svemu što se među njima dogodilo, ali pevač se u retkim izjavama trudio da sve prikaže prirodnim.

„Svaki moj susret sa Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao sa njom i pitao je kako je, šta ima novo… Ja sam s njom bio dve godine, porodice nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kada je sretne negde, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti. Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo“, kazao je jednom prilikom.

Ljuba, koji obožava ekstremne sportove, posle veze sa Aleksandrom se 2019. venčao sa Katarinom Kolozeus.

S druge strane, Aleksandra i Filip su 2016. godine počeli da žive zajedno, ubrzo je usledila veridba, a u junu 2018. godine su priredili veliko venčanje.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram