Aleksandra Prijović na ruci nosi nakit vredan više od 3.000.000 dinara

aleksandra prijović
Foto:printscreen/instagram.com/aleksandraxzivojinovic/

Samo jedna narukvica košta preko 20.000 dolara.

Aleksandra Prijović poznata je po tome što ne štedi na garderobi i nakitu, a i uvek je obučena po poslednjim modnim trendovima. Pevačica često nosi skupocene komade, a nije retkost ni da uživa u aktuelnim modelima najprestižnijih modnih kuća.

Iako je u više navrata svoje modne kombinacije upotpunjavala Cartier nakitom, poslednja fotografija koju je podelila na Instagramu posebno je privukla pažnju jer na njoj pevačica nosi čak tri narukvice pomenutog brenda.

Na novoj fotografiji kojom je Aleksandra najavila svoj prvi koncert u Areni, pevačica je nosila crnu haljinu sa kapuljačom, a svima su za oko zapali milioni na njenoj ruci.

Naime, ona je nosila dve Cartier narukvice u ukupnoj vrednosti od 16.100 dolara, odnosno od 1.789.515 dinara, dok je cena treće narukvice, takođe od belog zlata, ali sa dijamantima i brilijantima 20.900 dolara, što je u dinarima 2.323.035 dinara.

Pevačica je godinama menjala i gradila svoj modni stil, a pored besprekornih kombinacija, kakave danas nosi, Aleksanda se može pohvaliti i uspešnom karijerom.

Ona je objavila dva studijska albuma i čak 11 singlova, a godinama unazad važi za jednu od najpopularnijih pevačica domaće pop-folk scene. Njene numere osvajaju vrh trending lista na YouTube platformi i ruše sve rekorde slušanosti, pa ogromno interesovanje koje vlada za njen prvi solistički koncert ne predstavlja nikakvo iznenađenje.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram