Koliko se Darija Kisić transformisala u poslednjih 6 godina

darija kisić
Foto: Milos Tesic/ATAImages

Za Dariju Kisić cela Srbija je čula tokom pandemije korone kada nas je svakodnevno sa TV-a upozoravala da se čuvamo. Od tada javnost se dosta zanima za nju, između ostalog, i za njen privatni život i izgled.

Darija Kisić je od 2020. do 2022. bila ministarka za rad, zapošljavanje i boračka pitanja, a od 2022. ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije. Nedavno je stigla vest da je ona nova direktorka Instituta za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“.

Biografija Darije Kisić

Specijalizaciju iz epidemiologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu završila je u junu 2008. godine, dok je subspecijalizaciju iz epidemiologije nezaraznih bolesti završila u decembru 2017. godine.

Otprilike iz tog vremena datira jedan snimak koji pokazuje kako je Darija izgledala tada i koliko se vremenom, za tih šest godina, promenila.

Oktobar 2017.

Darija Kisić je u februaru 2002. izabrana u zvanje asistenta pripravnika za predmet Epidemiologija na Medicinskom fakultetu. U zvanje asistenta izabrana je u maju 2007. godine, a u isto zvanje ponovo u junu 2010. godine. Krajem te godine predložena je za izbor u zvanje docenta. U februaru 2023. na sednici Senata Univerziteta u Beogradu promovisana je u redovnu profesorku.

Mart 2020.

Darija Kisić Foto:A.K./ATAImages

Od decembra 2017. godine do oktobra 2020. bila je zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“.

Avgust 2020.

Darija Kisić Foto:A. K./ATAImages

U novembru 2021. pristupila je Srpskoj naprednoj stranci.

Jul 2021.

Darija Kisić
Darija Kisić Foto: M.M./ATAImages

Mart 2022.

Darija Kisić
Darija Kisić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Decembar 2022.

Darija Kisić
Darija Kisić Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Jul 2023.

Darija Kisić
Darija Kisić Foto: A.K./ATAImages

Razvod Darije Kisić od Vladimira Tepavčevića

Kad je u pitanju privatni život Darije Kisić, o tome se gotovo ništa ne zna.

Poznato je da je bila u braku, a onda se u jednom trenutku pojavila informacija da se tajno razvela i da je nastavila da živi sa ćerkom Tinom.

darija kisić
Darija Kisić Tepavčević i Dragan Karadžić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Onda su se pojavile fotografije posle kojih je počelo da se priča da je Darija Kisić u vezi sa Draganom Karadžićem, glavnim i odgovornim urednikom televizije “B92”.

Maj 2024.

Ona je ranije za Zadovoljna.rs otkrila koji su najveći izazovi s kojima se kao majka susretala i susreće se i danas i kada joj je zapravo podrška bila najpotrebnija.

„Što se toga tiče, ja se ne razlikujem od bilo koje žene – to je strah od nepoznatog, želja da pružite zaštitu detetu, da mu pružite podršku, a tu je i strah da nešto ne pogrešite. Tako je bilo, tako je i danas“, kazala je Darija Kisić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram