„Dan u kom sam obrijala glavu mi je promenio život“

Poznati 14. okt 202120:29 > 20:30
Iris Lou
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ajris Lou je jedina ćerka čuvenog britanskog glumca Džuda Lou i glumice Sejdi Frost. Odrasla je okružena poznatim ličnostima, a onda je i sama postala jedna od njih - ima 20 godina i već je zapažena manekenka, a uskoro će postati glumica. Nedavno je potpuno transformisala svoj izgled, pa je dugu crnu kosu potpuno obrijala.

„Ono što sam nasledila od porodice je sposobnost da isprobam nove stvari i da se ne plašim. To je definitivno uticalo na to ko sam ja kao osoba“, rekla je Ajris za britanski Vogue.

Iris Lou
Iris u novoj Marc Jacobs kampanji Foto: Courtesy of Marc Jacobs/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mlada lepotica je trenutno u prvim nedeljama snimanja šestodelne serije o bendu Sex Pistols, koja prati uspon britanske pank scene. Režira je Deni Bojl, genije iza klasika „Trainspotting“ koji je osvojio Oskara.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Iris Law ?? (@lirisaw)

Kada je dobila svoju debitantsku ulogu, njena početna misao je bila: „Šta ako moram da obrijem kosu?“Onda, kad je saznala da može da nosi periku, bila je razočarana što ne mora da se obrije – pa je shvatila da to zapravo želi.

„Želela sam da uradim nešto što me je oslobađalo. Onog dana kada sam obrijala glavu, promenio mi se život. Nikada ranije nisam učinila ništa slično“.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Iris Law ?? (@lirisaw)

Lav se seća da joj je frizer nakon šišanja doneo flašu Moeta.

„Pogledala sam se u ogledalo i mislila da će biti emotivno, ali nije. Osećala sam se tako pozitivno“, rekla je za Vogue.

Pank istorija je nešto čime je oduvek bila okružena. Njena majka poznaje Vivijen Vestvud, čuvenu pank dizajnerku, pa je kao dete prisustvovala revijama. Takođe je jako bliska sa Kejt Mos i Stelom Makartni.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Iris Law ?? (@lirisaw)

Ajris ​​je ambasadorka za Dior Beauty i šetala je pistom za Miu Miu – ali ​​je takođe na prvoj godini studija tekstila u prestižnoj Central Saint Martins školi.

Voli da kuva raznovrsna jela i da se opušta sa svojim dečkom, Džajrelom Robertsom, kolegom modelom koji ima svoj brend nakita.

 

View this post on Instagram

 

@jyrrel је поделио/ла објаву

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram