Da li je on novi dečko Anđeline Džoli? Prvi muškarac s kojim je viđena nakon godina samoće

S njim je provela veče u Milanu i romantično putovanje.

Nagrađivani britanski reper Akala s Anđelinom Džoli u maju je posetio Jamajku, nakon čega je par bio skriven od očiju javnosti. A onda su nedavno uočeni na romantičnoj večeri.

Foto: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica je godinama uživala u samačkom životu, ali čini se da je spremna za novo poglavlje i početak ljubavne priče. Naime, slavnu lepoticu u poslednje vreme sve češće viđamo u društvu repera Akale.

Kingsli Džejms MekLin Deli prema svemu sudeći osvojio je Anđu, koja je s njim i nedavno viđena u Milanu gde je provela ugodno veče u luksuznom restoranu.

Nakon što su završili s jelom, zajedno su se uputili u hotel, čime su samo potvrdili glasine o ljubavnoj vezi. A o tome se šuška od maja kada su otputovali na romantično poutovanje na Jamajku.

Foto: Tribe Nine Studios/Mega / The Mega Agency / Profimedia

Akala je inače popularni britanski pevač i dobitnik prestižnih nagrada BATA i MOBO, a ostvario je karijeru i kao pisac, piše Tportal.hr.

Ako je verovati glasinama, bila bi to prva ozbiljnija veza za Džoli koja je sama od razvoda Bredom Pitom 2016. godine. S njim je bila u vezi od 2002, a odluka o raskidu usledila je samo dve godine nakon romantičnog venčanja u Francuskoj.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram