Čuveni zavodnik otkrio šta svakog dana govori svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni

frano lasić
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Frano Lasić je u braku s 32 godine mlađom, a ovo joj govori svakog dana.

Glumac Frano Lasić bio je gost u jednoj televizijskoj emisiji i otkrio koliko često svojoj 32 godine mlađoj supruzi Mileni govori stihove svoje poznate ljubavne pesme Volim te budalo mala. I mnoge je iznenadio odgovorom.

„Svaki dan. Ona je moja najveća podrška, jako dobro komuniciramo i da nije nje, ja ne bih ponovo počeo da radim koncerte“, kazao je.

View this post on Instagram

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Ispričao je u jednom intervjuu kako održava odnos u braku.

„Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumevanje, ali i pokoju sedu, no s godinama čovek treba da se sprijatelji i uživa koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, pa kako divnih, tako naravno i katkad teških trenutaka. Sve je to ljudski život i treba ga živeti punim plućima, koliko u svojim okvirima to možemo jer život je jedan i treba ga ceniti“, rekao je, a prenosi Index.hr.

Četvrti brak

Milena je u jednom razgovoru za medije otkrila detalje o njihovom sinu Nikolasu.

„Nikolas liči na mene. Kada pogledam slike kada sam bila mala, to je to, s tim što ima plave oči na tatu. Zasad primećujemo da sve oko sebe upija. Voli društvo, voli muziku, zabavu. Potrebno mu je vreme da procesuira svaki događaj jer sve vrlo temeljno posmatra i tu je na mamu“, kazala je.

Frano i Milena su u braku sedam godina i imaju sina kojeg su dobili 2020. godine. Njemu je to četvrti brak. Prvi put se venčao s Majom Nikšić, drugi put s Ljiljanom iz Beograda, što je jedan od najkraćih brakova na estradi jer je potrajao tek tri sedmice, a treća supruga bila mu je Živa Stupnik.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram