Čudan detalj u očima poznatih koji uopšte nismo primetili

Mila Kunis, Foto: AT&T / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kod nekih je razlika u boji očiju vrlo primetna.

Kejt Bosvort

Kejt je najpoznatija osoba među slavnima koja ima oči različite boje. Zanimljivo je ipak da su je reditelji godinama terali da nosi sočiva u boji dok je snimala kako bi joj oči bile iste. U filmu o Supermenu iz 2006. godine režiser Brajan Singer joj je rekao da odbaci sočiva i bude prirodna.

Mila Kunis

Lepa Mila ima oči različite boje zbog stare povrede.

Ova razlika je bila još uočljivija kada je Kunis bila mlađa. Ona je, naime, imala hroničnu upalu irisa zbog čega je jedva videla na jedno oko. Zbog katarakte koju je dobila njene oči su izgledale različite boje. Kasnije je imala operaciju kako bi to ispravila.

„Bila sam slepa na jedno oko mnogo godina, a niko to nije znao“, rekla je Mila za Kosmopoliten 2011.

Dominik Šervud

Zvezda ostvarenja Shadowhunters nije uvek voleo što mu je jedno oko plavo, a drugo smeđe. Onda je jednom prilikom u tvitu poslao poruku detetu koje su maltretirali zbog oka.

„Tvoje oči su više nego lepe. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim isto za moje oči“, napisao je Šervud.

Demi Mur

Većina nas nikada nije primetila, ali holivudska zvezda Demi Mur zapravo ima različite oči.

Jedno joj je smeđe, a drugo zeleno.

Kifer Saterlend

Iako je razlika u boji njegovih očiju suptilna, glumčeva tadašnja verenica Džulija Roberts pomenula je njegovu heterohromiju u svom govoru na dodeli Zlatnog globusa 1990.

Iako nije direktno pomenula njegovo ime, Džulija se zahvalila svom „prelepom plavookom, zelenookom prijatelju“.

Džejn Sejmur

Uvek primetimo njneu dobru glumu, kao i bujnu kosu, ali malo ko zna da Džejn zapravo ima jedno oko smeđe, a drugo zeleno.

Elizabet Berkli

Zvezda serije Saved by the Bell poznata je, osim po glumi, i po atraktivnom izgledu. Takođe, ona ima jedinstvene oči, jedno je i smeđe i zeleno, a drugo potpuno zeleno.

Benedikt Kamberbač

Poznati Šerlok Holms ima intrigantne oči koje su kombinacija plave, zelene i zlatne. U zavisnosti od svetlosti, one često menjaju boju.

Dejvid Bouvi

Pokojni Dejvid Bouvi rođen je sa plavim očima. Međutim, nakon što je u detinjstvu primio udarac od drugara, njegova zenica je ostala proširena, pa su mu oči bile drugačije boje.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***