Crtež sina Amal i Džordža Klunija je sve samo ne dečiji crtež

Amal Kluni
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Kad doneseš posao kući.

Izgleda da Klunijevi u porodici imaju ili budućeg umetnika ili političara. Ili možda oboje.

Pojavivši se zajedno sa Mišel Obamom i Melindom Frenč Gejts u Njujorku u utorak, advokatica za ljudska prava Amal Kluni je otkrila koliko njeni petogodišnji blizanci Ela i Aleksandar inspirišu njen rad.

Ova 44-godišnjakinja je priznala da iako njena deca, koju ima sa suprugom Džordžom Klunijem (61), nisu „baš u toku sa aktuelnim događajima“, njen sin često beleži šta ona radi na poslu.

U stvari, nije oklevao da da svoje mišljenje o trenutnoj situaciji oko ruskog predsednika Vladimira Putina nakon njegovog napada na Ukrajinu.

„Moj sin je nacrtao sliku zatvora pre neki dan, a onda je rekao – Putin bi trebalo da bude ovde“, otkrila je Amal pre nego što je dodala da trenutno „radi na ukrajinskim poslovima“.

Amal, koja je svojoj deci pripisala zasluge da su bila „prava pokretačka snaga“ koja stoji iza njenog rada sa Klunijevom fondacijom za pravdu, rekla je da je samo pitanje vremena kada će njena deca početi da shvataju šta se dešava u politici.

Amal Kluni
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Mislim da za nekoliko godina kada budu imali više od 5 godina, počeće da uče o nekim od ovih pitanja o kojima pričamo i o tome šta se dešava u svetu. Znate, kada nas pitaju: Šta ste uradili povodom ovoga? Šta ste rekli o tome? Razmišljala sam o tome šta će biti moj odgovor i nadam se da će biti dobar“, rekla je.

Par često deli anegdote o svojoj deci, a Džordž je nedavno otkrio „strašnu grešku“ koju su on i Amal učinili kad su im dali da uče italijanski jezik, piše Page six.

Otkrivajući zašto je to bio loš potez, objasnio je: „Mi ne govorimo italijanski. Dakle, naoružali smo ih jezikom kojim nam mogu naškoditi. I oboje zapravo ne znamo o čemu oni govore kada pričaju italijanski.“

***

Bonus video: Radmila Petrović o roditeljstvu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Instagram