Ćerka Sofije Kopole otvorila TikTok i jednim video srušila internet

Sofija Kopola
Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Nepo beba.

Najstarija ćerka Sofije Kopole, 16-godišnja Romi, upravo je otkrila na svom TikToku da je kažnjena zbog pokušaja da iznajmi helikopter koristeći kreditnu karticu svog oca muzičara Tomasa Marsa.

Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Napravite testeninu sa sosom od votke sa mnom pošto sam kažnjena jer sam pokušala da iznajmim helikopter od Njujorka do Merilenda preko tatine kreditne kartice jer sam želela da večeram sa prijateljem iz kampa“, započela je Romi video, i kasnije otkrila da nije „znala razliku između belog luka i crnog luka“, pa je „morala da gugla slike luka na [svom] telefonu“.

Tvrdila je da joj je „neugodno“ što ovo priznaje.

„Takođe, pošto sam već kažnjena, odlučila sam ovo da uradim jer je najveće pravilo mojih roditelja to da ne smem da imam profile na društvenim mrežama“, rekla je ona.

Romi je dodala da njeni roditelji „ne žele da [ona] bude dete nepotizma“ i insistirala je da je „TikTok neće učiniti slavnom, tako da to zapravo i nije toliko bitno.“ Zatim je upitala: „Je li ovo luk? Zato što osećam da ovo ne liči na luk.”

Romi je kasnije svoje pratioce upoznala sa dečkom svoje bebisiterke, koji je mazio zlatnog retrivera.

„Moji roditelji nikada nisu kod kuće, pa su ovo moji zamenski roditelji“, rekla je ona i dodala da je kuvanjem „skoro spalila kuću“.

Romi je zatim pitala neimenovanog dečka šta misli o „fijasku sa helikopterom“, što je navelo muškarca da ga preimenuje u „fijaskA – jer je to, kao, ženski fijasko“.

Ovo je imalo savršenog smisla za tinejdžerku, koja je istakla da je „mesec ženske istorije“. Romi je od tada izbrisala video i njen TikTok nalog je sada privatni. Predstavnici za medije porodice Kopola nisu komentarisali kada ih je kontaktirao tabloid „PageSix“.

Mnogi se pitaju da li je Romi u ovom videu samo duhovita ili je zaista iskrena u svemu što je rekla, a poznajući porodicu iz koje dolazi, rekli bismo da Holivud treba da se spremi za novu zvezdu crne komedije. I oduševljeni smo!

***

Bonus video: Vila Pajkić, modna revija Originals

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram