Ćerka Čarlija Šina – dete Holivuda koje prate skandali

Poznati 07. nov 202111:07 > 11:08
Foto: Instagram/samisheen

Semi Šin je ćerka čuvenog glumica Čarlija Šina i manekenke Denis Ričards. Tinejdžerka je uzdrmala javnost kad je optužila svoju majku za zlostavljanje.

Semi Šin je ponovo aktivna na društvenim mrežama, mesec dana nakon što je izrekla jezive optužbe na račun svoje poznate majke.

Tinejdžerka je bila u centru porodičnog skandala kada se preselila iz kuće majke Denis Ričards u Čarlijev dom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sami sheen ? (@samisheen)

Sami je u sada izbrisanoj objavi na Instagramu tvrdila da je život sa majkom i njenim mužem Aronom Fajpersom bio „pakao“.

Tvrdila je da živi u „nasilnom domaćinstvu“ dodajući da je „ludo depresivna“. Napisala je i da se iselila iz „paklene kuće“ i da je imala „duhovno buđenje“ kada je napustila srednju školu.

Čarli je kasnije potvrdio da Semi živi sa njim u kratkoj izjavi koja je glasila: „Sem je neverovatna. Volim nju i svu svoju decu bezuslovno“.

PR predstavnica Denis Ričards, koja je bila udata za Šina od 2002. do 2006. godine, rekla je da je bivša Bond devojka „tužna“ zbog situacije.

„Denis, kao i svaki drugi roditelj u razvodu, ima posla sa buntovnom ćerkom tinejdžerkom. Za Semi bi bilo bolje da su je Denis i Čarli zajedno podizali. Nisu“, glasila je izjava.

Drugi izvor tvrdi da Denis želi da njene ćerke poštuju „granice“ – što njihov otac ne traži od njih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели sami sheen ? (@samisheen)

Sud je inače odlučio da Šin može da prestane da joj plaća alimentaciju. Glumac je prvobitno podneo peticiju za promenu aranžmana za izdržavanje dece u decembru 2019, pri čemu Ričards (50) nije podnela nikakvu papirologiju da se suprostavi.

Izvori tvrde da je namerno „ostavljena u mraku“, kao i da joj Šin četiri godine nije plaćao alimentaciju.

***

Bonus video: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram