Buran ljubavni život sestara iz serije „Kad lišće pada“

Foto: Printscreen Instagram/evcenf/gokce.bhdr

Jedna je muža prevarila sa svekrom, druga je sa najpoželjnijm turskim glumcem.

Sigurno se sećate turske serije Kad lišće pada i sestara Lejle i Nedžle koje su osvojile simpatije publike već nakon prve epizode. Iako je Nedžla pravila pogrešne izbore i svojim odlukama povređivala ostale članove porodice, a najviše Lejlu, kojoj je preotela muža, sestre su brzo postale jedne od popularnijih turskih glumica u Srbiji, ali i u rodnoj Turskoj.

I možda je serija „Kad lišće pada“ sad već pala u zaborav, ali glumice Fahrije Evdžen i Gokče Bahadir i dalje intrigiraju javnost svojim životima.

Gokče Bahadir, koja je igrala Lejlu, 2011. godine udala se za glumca Alija Sunala, a brak im je potrajao samo godinu dana.

“Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazili”, rekla je Gokče tada.

Detalje bračnih problema nije otkrivala, međutim izvori bliski glumici tvrde da se njihov brak raspao jer ju je suprug uhvatio u prevari sa ni više ni manje nego svojim ocem Kemalom Sunalom.

“Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih dvoje su se upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Nije je sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina”, rekao je izvor.

Navodno je Ali prvo video očev automobil u svom dvorištu, a potom ih zatekao zajedno u dnevnom boravku, što je dovelo do neviđenog skandala.

A deceniju nakon skandala, Gokče se udala za muzičara Emira Ersoja, sa kojim je u srećnom braku već nekoliko meseci.

I dok je Gokčin ljubavni život obeležio skandal, njena koleginica Fahrije Evdžen, koja je tumačila lik Nedžle, od 2017. godine je u braku sa glumcem Burakom Ozdživitom, poznatijem u Srbiji kao Bali-beg iz omiljene serije o Sulejmanu Veličanstvenom.

Fahrije i Burak dobili su sina Karana pre tri godine, a lepa turska glumica je ponovo ostala trudna sredinom ove godine, o čemu je obožavaoce obavestila na Instagram profilu pre par meseci.

O ovom paru se više puta kroz turske medije provlačila vest da se razvode, a poslednja priča koja je kružila, navodno se dogodila za vreme epidemije korona virusa.

Problemi su, šuškalo se, počeli nakon što su Fahrije i sin Karan oboleli od koronavirusa. Svađe sa Burakom su eskalirale kad je u jednoj raspravi lepa glumica podigla glas na svekrvu, a zatim otišla iz kuće. Međutim poznati par je ove glasine demantovao i čini se da su srećniji nego ikada.

Podsetimo, serija „Kad lišće pada“ prikazivala se na malim ekranima u Srbiji od 2010. do 2012. godine i bila je jedan od popularnijih turskih serija emitovanih kod nas.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram